aaa

Nieuws

 
Woensdag 18 Juli 18
Win jij de ‘Wel-zo-veilig-Award’ van 2018?

Ben jij ondernemer en ben jij voorbereid op criminaliteit? Train jij bijvoorbeeld je personeelsleden, zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij een overval? Heb je onlangs afroomkluizen, extra sloten of een camerasysteem geïnstalleerd? Of ben jij vernieuwend bezig om de veiligheid van jouw onderneming te verbeteren?

Kortom: ben jij in jouw ogen de veiligste ondernemer van Nederland? Dan maak jij kans op de ‘Wel-zo-veilig-Award’ van 2018. De award is bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en wordt uitgereikt in vier categorieën:

- Transport en logistiek (door Transport en Logistiek Nederland)
- Midden- en kleinbedrijf (door MKB-Nederland)
- Detailhandel (door Detailhandel Nederland)
- Horeca (door Koninklijk Horeca Nederland)
Lees meer >

 
Woensdag 18 Juli 18
Spreek je uit als ondernemer over criminaliteit

De overheid en het bedrijfsleven werken samen in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) aan de bestrijding en het voorkomen van criminaliteit. 

Alles wat we doen moet goed aansluiten bij de laatste ontwikkelingen bij ondernemers. In bijgevoegde korte enquête willen we graag horen van ondernemers welke onderwerpen/thema's de komende jaren in het NPC moeten worden aangepakt. 

Bent u zelfstandig ondernemer, dan kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen aangegeven welke veiligheidsthema’s volgens u belangrijk zijn om in de nabije toekomst aan te pakken. Uw mening en ervaringen zijn van belang om gezamenlijk de ‘Agenda voor de toekomst’ te bepalen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt een paar minuten, uw mening is van groot belang. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Bureau Beke in opdracht van de rijksoverheid en het bedrijfsleven en kan tot 15 augustus worden ingevuld.

Klik hier!

 
Donderdag 21 Juni 18
Limburgse A73 op de schop deze zomer

Er wordt flink gewerkt aan de A73 in Limburg deze zomer. Tijdens 4 weekendafsluitingen in juli en 1 weekafsluiting in augustus wordt onderhoud uitgevoerd tussen Belfeld en knooppunt Tiglia en tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen. Weggebruikers krijgen te maken met omleidingen en extra reistijd.

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Komende zomer staat groot onderhoud gepland aan 2 trajecten van de Limburgse A73 waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt.
Lees meer >

 
Maandag 18 Juni 18
SOB Jaardiner 15 juni 2018
Afgelopen vrijdagavond 15 juni  vond het SOB-jaardiner plaats: Gezellig, ongedwongen, leuke gesprekken, nieuwe kennismakingen en vervolgafspraken: mogelijk dat dat ook leidt tot nieuwe zakelijke kansen. Voorzitter Jan Jansen gaf kort een toelichting over kansen voor bedrijven qua verduurzaming en de parkmanagement activiteiten werden toegelicht, de presentatie kunt u hier nog eens nalezen. Klik hier voor de foto’s.
 
Maandag 18 Juni 18
Cursus Contract & Leveranciersmanagement 13 juni

Afgelopen woensdag 13 juni hebben 8 deelnemers van verschillende SIM-bedrijven de cursus Contract & Leveranciersmanagement gevolgd. Deze cursus wordt reeds sinds 2014 georganiseerd door SIM in samenwerking met Robert Coolen, Coordinate Inkoopmanagement. Inmiddels hebben er al meer dan 40 personen de cursus afgerond.

Momenteel is er nog geen nieuwe datum bekend voor een nieuwe cursus.
Houd hiervoor onze website in de gaten, of stuur een e-mail naar: secretariaat@simmaastricht.eu


Pagina 1 / 33
1 2 3 4 5 > »