aaa

Nieuws

 
Donderdag 20 April 17
De SIM LeerWerkFabriek werkt hard aan de toekomst van onze regio
Aan de eerste 26 kandidaat - operators binnen de SIM Leer-Werkfabriek zijn in juli 2016 de diploma's uitgereikt door Jan Zuidam (Voorzitter LWV).

Na deze successtory start de SIM- LeerWerkFabriek dit jaar met ruim 45 kandidaten verdeeld over verschillende groepen. Van zittend personeel tot zij-instromers is de doelgroep zeer divers, echter gaan ze allemaal voor een kwaliteitsslag in het niveau van de kwalificaties van Operator. Daarnaast krijgen jongeren, als zij-instromers, de kans om in een leerwerktraject bij de leden van de SIM leden aan de slag te gaan, kortom te leren en te werken in een echt bedrijf.
Lees meer >

 
Donderdag 6 April 17
Werkzaamheden Meerssenhoven-Fregatweg

Na Pasen (dinsdag 18 april 2017) start de gemeente Meerssen met groot onderhoud en herinrichting van gebiedsontsluitingswegen Meerssenhovenweg en Fregatweg. Naast onderhoudswerkzaamheden aan de rijweg zullen ook diverse infrastructurele aanpassingen plaatsvinden. BLM Wegenbouw gaat het werk in opdracht van de gemeente Meerssen uitvoeren.
Lees meer >

 
Donderdag 30 Maart 17
Pas op voor krakers!

Op woensdag 29 maart was te lezen in de Limburger dat het voormalig Mercedesgebouw achter het MECC gekraakt is. (En inmiddels ook weer verlaten).

Naar aanleiding van dit nieuwsbericht willen wij u graag informeren over krakers. Naarmate bedrijfspanden langer leegstaan neemt het risico op krakers toe.

Als eigenaar van een leegstaand pand ziet u liever niet dat krakers uw pand als hun huisvesting gaan gebruiken. Wat moet u doen als dit nu toch gebeurt?
Lees meer >

 
Donderdag 9 Februari 17
De Limburgse Versnellingstafels

Ben Jij die ondernemer ?

En loop je rond met een geweldig innovatief idee? Heb je ook het vermoeden dat het een idee is dat eenenorme potentie in zich draagt voor je eigen onderneming, voor onze regio en de wereld waarin we leven ? Wil je dat idee graag samen met andere ondernemers  uit de regio verder ontwikkelen en tot een succes maken ?

- Meld je innovatieve idee voor 1 maart aan op:
www.delimburgseversnellingstafels.nl
- Maak kans op jouw eigen professionele versnellingstafel en jouw eigen innovatie expert

De ideeen met de meeste potentie worden gepresenteerd tijdens het spetterende Pitch Event op donderdag 20 april. 
Meer info? Neem contact op met projectleider Saskia van der Laak.

E: vanderlaak@lwv.nl

T: 06-29064929 

 
Maandag 13 Maart 17
Afsluiting Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg van 18 maart tot en met 12 mei

Hierbij wil ik u attenderen op een twee maanden durende afsluiting van de Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg en Viaductweg. De afsluiting luidt een nieuwe fase in van de ombouw van het kruispunt bij de brandweerkazerne. Alle verkeer kan doorgaan via de nieuwe rijbanen van knooppunt Oost (tussen Borgharenweg en brandweerkazerne).

Tegelijkertijd met de afsluiting van de kop van de Franciscus Romanusweg start de renovatie van het brugdek van de Noorderburg. Vanaf zaterdagavond 18 maart moet verkeer vanuit Centrum Maastricht richting kruispunt Geusselt één rijstrook inleveren. Het voet- en fietspad is vanaf zaterdagavond 18 maart afgesloten tot in de zomer van 2018. De afsluiting van het voet- en fietspad is eerder aangekondigd voor maandag 20 maart, maar moet naar voren worden gehaald vanwege de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor de inrichting van de nieuwe verkeerssituatie.

Klik hier voor de omleidingsroutes autoverkeer knooppunt oost
Klik hier voor de omleidingsroutes langzaam verkeer
Klik hier voor de nieuwsbrief noorderbrug Maastricht


Pagina 1 / 60
1 2 3 4 5 > »