aaa

Nieuws

 
Zondag 31 Maart 19
1.4.2019 : Themabijeenkomst Informatieplicht energiebesparende maatregelen en een handige Top 10 EML

Als uw bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit verbruikt of meer dan 25.000 m3 aardgas, valt uw bedrijf onder de informatieplicht! Dan moet u uiterlijk 1 juli 2019 aan het bevoegd gezag rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen.
Lees meer >

 
Donderdag 21 Februari 19
SOR ALV | Bedrijfsbezoek aan Medtronic Bakken Research Center

Dinsdag 12 februari vond de algemene ledenvergadering van SOR,voorgezeten door SOR voorzitter Jean-Pierre Stoffens plaats in combinatie met een bedrijfsbezoek aan Medtronic Bakken Research Center (BRC).


Lees meer >

 
Woensdag 30 Januari 19
Take Off Energietransitie bedrijven
Op 5 februari a.s. organiseert de gemeente Beek, samen met Maastricht Aachen Airport, een inspirerende avond over de mogelijkheden die de energietransitie biedt voor u als ondernemer. Benieuwd naar de kansen?

Programma

Laat u inspireren door Claudia Reiner, vicevoorzitter van Techniek Nederland. Zij vertelt u over de kansen die de energietransitie ondernemers biedt en laat u informeren door Stef Strik, coördinator energiebesparing bedrijven van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hij vertelt u over de energiebesparingsplicht en de bijbehorende informatieplicht, die per 1 juli 2019 gaat gelden. Ook zullen Peter Mertens, energieadviseur, en Fons Latour, hoofd commerciële zaken Maastricht Aachen Airport hun ervaringen rondom het verduurzamen van bedrijfsgebouwen met u delen.

Naast deze drie boeiende sessies, gehost door Tom Jessen, zijn ook tal van inspirerende vertegenwoordigers, specialisten adviseurs op het gebied van energie, duurzaamheid, het financieren van maatregelen en diverse duurzame toepassingen (waaronder Het Groene Net en de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg) uitgenodigd. Spreek deze vertegenwoordigers, specialisten en adviseurs onder het genot van een borrel. Een perfecte gelegenheid om te netwerken! Deze avond is het startschot van een reeks aan informatiesessies.

5 februari 2019

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Officiële start
21.00 uur: Start Borrel

Locatie
Passagiersterminal Maastricht Aachen Airport (parkeren kan op P2)

Komt u ook?

Aanmelden kan door uw naam, organisatie en e-mailadres te e-mailen naar elke.polstra@gemeentebeek.nl

Aanmelden kan tot en met 1 februari a.s.

 

 
Donderdag 10 Januari 19
Brexitloket van Rijksoverheid voor ondernemers

Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid helpt u daarbij, bijvoorbeeld met het ter beschikbaar stellen van vouchers.

Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties. (Bron Rijksoverheid)

 
Maandag 17 December 18
SIM eindejaarsborrel 13.12.2018

In een feeëriek kasteel de Hoogenweerth, werd het jaar afgesloten met een gezellige informele SIM borrel met veel dames en heren leden. Voorzitter Edward Goessens blikte terug op de activiteiten van 2018, lichtte de plannen voor 2019 toe en gaf een doorkijk op de veranderingen in de wereld door de digitale transformatie. SIM wenst alle leden hele fijne feestdagen, een goeie roetsj en een gezond en succesvol ondernemend 2019!

(foto's volgen)


Pagina 1 / 34
1 2 3 4 5 > »