aaa

Nieuws

 
Donderdag 24 Mei 18
Visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren & Verbindend Leiderschap

Op donderdag 7 juni 2018 organiseert Incredible Community Builders, in opdracht van Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden, de visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren en Verbindend Leiderschap.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Verbinding, flexibiliteit, leiderschap en blijven leren zijn onmisbaar voor ons allemaal. Praat mee over de toekomst van werkplek leren en verbindend leiderschap en ervaar tijdens deze unieke en interactieve middag het belang, de kansen en de mogelijkheden. Daarnaast staan netwerken en elkaar op een informele wijze leren kennen centraal tijdens deze middag. Met de gasten aan tafel praten wij over diverse onderwerpen en laten wij zien waar de organiserende partijen Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden voor staan.

Datum: 7 juni 2018 vanaf 13.30 uur
Locatie: Zeezicht Heerlen (Schelsberg 94, 6413 AG Heerlen)
Evolva Group & Coöperatie Verbindend Leiden

Meer info en aanmelden? Klik hier.

 
Woensdag 23 Mei 18
Informatieavond Rotonde Fregatweg/Hoekerweg

Op dinsdag 29 mei as. van 19.00-20.00u wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd, deze zal plaatsvinden bij de Mora Maastricht. U kunt parkeren op de P&R Maastricht Noord en de Mora bereiken via de ingang aan de Hoekerweg (Transportingang). Hier kunt u zich melden bij de Portakabin. Hier wordt u ontvangen en begeleid naar de presentatieruimte.

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt er een verdere toelichting gegeven over de planning van de werkzaamheden, bereikbaarheid en bijbehorende verkeersmaatregelen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan Heijmans (uitvoerende partij) of de Gemeente Maastricht.

Klik hier voor de informatiebrief.

 
Maandag 7 Mei 18
28 mei - 22 juni: afsluitingen Nieuwe Limmelderweg in Maastricht

Van 28 mei tot en met 22 juni 2018 is de Nieuwe Limmelderweg, de verbindingsweg tussen de autosnelwegen A2/A79 bij knooppunt Kruisdonk en Maastricht Noord (Beatrixhaven/P+R Maastricht Noord), in fasen afgesloten. Forse hinder, met name tijdens de spits, is onvermijdelijk. Daarnaast is P+R Maastricht Noord gedurende 4 weken beperkt bereikbaar.
Lees meer >

 
Woensdag 25 April 18
Rotonde kruispunt Fregatweg-Hoekerweg

Gemeente Maastricht realiseert de komende maanden op het kruispunt Fregatweg-Hoekerweg een rotonde.

Voorbereidende werkzaamheden
Inmiddels is gestart met voorbereidende werkzaamheden. Enexis zal in de periode (april tot half mei) een aantal kabels en leidingen rondom de t-splitsing Fregatweg-Hoekerweg verleggen. Op werkdagen wordt gewerkt naast de rijbaan zodat het verkeer zo min mogelijk gehinderd. Voor fietsers en voetgangers wordt plaatselijk een omleiding ingesteld. Ook zullen verkeersregelaars aanwezig zijn. Werkzaamheden ter plaatse van de rijbaan worden ’s nachts en/of in het weekend uitgevoerd (in ieder geval de weekenden van 21 en 28 april). Op sommige momenten is de volledige rijbaan (Hoekerweg) afgesloten. Op die momenten geldt een omleidingsroute via de Schoenerweg.
Lees meer >

 
Woensdag 18 April 18
Energiebesparing: Hoe gaan we samen de uitdaging aan?

Ondernemers en overheden koesteren samen de ambitie om energie neutraal te worden. Om dit te kunnen bereiken zullen we vooral moeten samenwerken.
Het is dus samenwerken en doen; actief deelnemen aan programma's die we samen met de lokale overheid, de energie leverancier en leden van SIM gaan definiëren.
Lees meer >


Pagina 1 / 31
1 2 3 4 5 > »