aaa

Nieuws

 
Woensdag 23 November 16
Gratis en persoonlijk advies over uw zorgverzekering!

Vindt u het ook lastig om een zorgverzekering te kiezen die het beste bij u past? Of heeft u al tien jaar niet naar uw zorgverzekering omgekeken? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering via SIM. In samenwerking met verzekeringsadviseur SUCSEZ heeft SIM afspraken gemaakt met meerdere verzekeraars. Naast de korting die u ontvangt profiteert u van persoonlijk advies en de overige voordelen die SUCSEZ, als specialist op het gebied van zorgverzekeringen, u biedt.

Persoonlijk Advies
Op woensdag 7 en donderdag 15 december is er een spreekuur voor een persoonlijk advies op het SIM Facility Point (pand Rubber Resources). Een adviseur van SUCSEZ neemt in maximaal een half uur uw huidige verzekering en wensen door en komt met een persoonlijk advies. S.v.p. aanmelden via zorg@simmaastricht.eu.

Tevens is het mogelijk een vergelijking te laten maken tijdens onze eerstvolgende themabijeenkomst op maandag 12 december.

Wilt u liever dat een adviseur bij u op locatie komt om uw medewerkers van gratis en vrijblijvend advies te voorzien? Laats ons dit dan weten via zorg@simmaastricht.eu

Liever zelf vergelijken?
Op http://info.sucsez.nl/sim kunt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met de verzekeraars waarmee SIM afspraken heeft gemaakt

Ps. wilt u een vergelijking laten maken, neem hiervoor wel uw huidige polisblad mee!

 
Maandag 28 November 16
Bent u gewapend tegen cybercrime?

Paul de Vlieger, van com-connect (digitale opsporing) heeft de ondernemers van Beekerhoek handvaten gegeven om zich te wapenen tegen cybercrime. Een avond met zeker veel toegevoegde waarde op het gebied van informatie, met na afloop een netwerkborrel met overheerlijke hapjes van 'T kaar in Beek.

Enkele algemen tips die Paul de Vlieger heeft gegeven:
- Installeer en update altijd uw internet beveiligingssoftware.
- Ben voorzichtig met en op openbare/publieke WiFi-netwerken.
- Bij gebruik van Facebook (of andere social media sites): Let op uw privacy instellingen!

Heeft u al nagedacht over:
1. Internet en data protocol;
2. Training medewerkers;
3. Digitale bewustwording op werkvloer;
4. Digitale bewustwording bij directie;
5. Reguliere externe audits.

Afbeelding

 
Maandag 28 November 16
Afsluiting overweg Limmelderweg/Marienwaard op 21 december.
Met ingang van woensdag 21 december 2016 wordt de Limmelderweg tussen Mariënwaard en Hoekerweg permanent afgesloten voor alle wegverkeer, inclusief fietsers en voetgangers. Het spoor blijft in gebruik. Lees hier verder.
 
Maandag 14 November 16
Door jouw idee doen kwetsbare Maastrichtenaren weer mee!

Ben jij een ondernemer met een maatschappelijke missie? Of Iemand die in zijn dagelijks leven vooral gericht is op het realiseren van een zo groot mogelijke maatschappelijke impact? Dan heeft de gemeente Maastricht jou nu hard nodig! Natuurlijk staat meedenken ook open voor publieke en maatschappelijke instellingen én (sociale) ondernemers van buiten Maastricht. Heel graag zelfs.


Lees meer >

 
Dinsdag 8 November 16
Voortgangsbericht Noorderbrug

Tijdens de bouwvak van 2017 wordt de nieuwe aanlanding van de Noorderbrug aangesloten op de bestaande brug. Gedurende de werkzaamheden zal de Noorderbrug twee weken voor al het verkeer worden afgesloten. In deze periode wordt een deel van de bestaande brug gesloopt, een nieuw brugdeel ingeschoven en voorzien van asfalt en markeringen. Na de twee weken afsluiting kan het autoverkeer direct van het nieuwe Noorderbrugtracé gebruik maken. Klik hier om verder te lezen.


Pagina 1 / 55
1 2 3 4 5 > »