aaa

 
Maandag 19 Juni 17
Themabijeenkomst BLOCKCHAIN

Blockchain is het best vergelijkbaar als opvolger van het internet. Blockchain is de universele database, waar in de toekomst alle mensen, apparaten & bedrijven aan gekoppeld zullen zijn.
Dit stelt ons wereldwijd in staat om op een volledig betrouwbare en veilige manier niet alleen gegevens uit te wisselen maar ook geld, eigendom, certificaten, documentatie, accorderingen, of het onomstotelijk vastleggen van productieprocessen en kwaliteitscontroles of leveringen.

Het wordt mogelijk d.m.v. zogeheten Smart Contracts om betalingen gemakkelijk conditioneel te koppelen aan het nakomen van bepaalde afspraken. Zo kan een crediteur transparant zien dat het geld er is, terwijl u er zeker van bent dat u uw levering krijgt zoals afgesproken. Deze standaard zal daarom in de toekomst gaan zorgen voor veel tijd- & geldbesparing doordat heel veel (administratieve) overhead & onzekerheid weggenomen wordt in de samenwerking tussen (internationale) partijen.

Vince Meens, Manager Entrepreneurship Development bij Brightlands Smart Services Campus lichtte vandaag toe wat blockchain gaat betekenen voor bedrijven.
------------------------------------------------------------------------------------------

Het Bedrijf steeltrace.eu uit Maastricht is reeds druk bezig met blockchain.
Tom Meulendijks, Directeur, zal vertelde hoe zij het mogelijk maken voor bedrijven om in iedere stap van de staalketen documentatie & certificeringen vast te leggen en gemakkelijk over te kunnen dragen tussen bedrijven. Daarnaast om tijdens het proces onomstotelijk bewijs vast te leggen dat dingen gebeuren volgens procedurele voorschriften, denk bijvoorbeeld aan het automatisch matchen van de kwalificaties van een lasser voor hij begint te werken.


NIEUWS

ACTIVITEITEN

Donderdag 28 Jun 18

Facebookmarketing Training

Vrijdag 29 Jun 18

ALV Scharn-Noord

Donderdag 5 Jul 18

ALV Bosscherveld