aaa

 
Maandag 5 Februari 18
70:20:10

De businesscase van leren via 70:20:10

Je ziet en ervaart het. In de nieuwe (kennis)economie verandert alles in een bizar hoog tempo. Hele bedrijfstakken zijn volledig getransformeerd, zoals de muziekindustrie, de (online) verkoop van boeken, de retailsector en de banken komen onder invloed van Blockchain erachteraan.

Maar we leren nog steeds op dezelfde manier. Alleen zie je tegenwoordig steeds meer e-learning aanvullend op of als vervanging van trainingen. Volgens Jos Arets van Tulser is het de hoogste tijd dat organisaties zich realiseren dat de bedrijfsopleider die trainingen over agile werken inkoopt, de eigen dienstverlening ook moet veranderen en vernieuwen. Zodat het leren in organisaties niet langer meer verward wordt met trainen.
 
Met 70:20:10 (leren en presteren door te werken) hebben organisaties mogelijkheden om het leren te moderniseren. Onderweg van leren als kostenpost naar leren noodzakelijk om als bedrijf beter te presteren.Leden kwamen en participeerden in het maken van een business case voor leren in hun organisatie. Met het principe van 70:20:10, dat momenteel furore maakt in de gehele wereld. Tulser werkt vanuit Maastricht en London met allerlei multinationals en deelde vandaag graag hun kennis in dit regionale netwerk.