aaa

 
Maandag 7 Mei 18
28 mei - 22 juni: afsluitingen Nieuwe Limmelderweg in Maastricht

Van 28 mei tot en met 22 juni 2018 is de Nieuwe Limmelderweg, de verbindingsweg tussen de autosnelwegen A2/A79 bij knooppunt Kruisdonk en Maastricht Noord (Beatrixhaven/P+R Maastricht Noord), in fasen afgesloten. Forse hinder, met name tijdens de spits, is onvermijdelijk. Daarnaast is P+R Maastricht Noord gedurende 4 weken beperkt bereikbaar.

Afsluitingen in fasen
Het wegdek van de Nieuwe Limmelderweg is gaan scheuren en daarom is asfaltherstel nodig. De werkzaamheden gebeuren in 2 fasen:
- Van 28 mei t/m 8 juni is de Nieuwe Limmelderweg afgesloten tussen de A2 en A79.
- Van 11 juni t/m 22 juni is de Nieuwe Limmelderweg afgesloten tussen de A2 en de kruising Nieuwe Limmelderweg – Hoekerweg.

Omleidingen
De omleidingen brengen circa 10 minuten extra reistijd met zich mee. Vanwege de extra drukte op de omleidingsroutes kan hier bovendien file ontstaan, met name tijdens de spits. Kijk voor alle omleidingen en de actuele verkeersdrukte op www.maastrichtbereikbaar.nl/slimme-kaart.

Uitgebreide informatie
Voor meer informatie over de afsluitingen, omleidingen en de bereikbaarheid van P+R Maastricht Noord, kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl/nieuwe-limmelderweg.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op www.a2maastricht.nl/nieuwe-limmelderweg.

Voor bedrijven: informeer uw klanten, leveranciers en medewerkers
Op zowel de website van A2 Maastricht als de website van Maastricht Bereikbaar verschijnt binnenkort een pdf met de belangrijkste informatie. Die kunt u gebruiken om digitaal door te sturen of op te hangen als poster. Daarnaast kunt u de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar toevoegen aan uw eigen bedrijfswebsite. Zo kunt u uw bezoekers attenderen op uw bereikbaarheid.