aaa

Nieuws

 
Vrijdag 1 Juni 18
SIM Challenge 2018 weer een groot succes!
De Challenge 2018 werd een fantastisch regenbestendig feestje; In de gezellige sfeer van Funvalley streden 140 deelnemers uitbundig en sloten we af met een culinaire BBQ van Art Q Linair! Iedereen keerde tevreden huiswaarts en we kijken uit naar het 10 jarig jubileum in 2019!
 
Dinsdag 29 Mei 18
Enquête Holland Expat Center South – Locatie Maastricht

Holland Expat Center South is de One-Stop-Shop voor international professionals en hun werkgevers. Als expatcenter bieden wij international professionals, kennismigranten, academisch personeel en hun gezinsleden een zachte landing in het Zuiden van Nederland, een warm welkom en eenvoudige procedures inzake formaliteiten en informatie over thema´s als huisvesting, belastingen, opleiding, carrière, sociale en persoonlijke benodigd en culturele en vrije tijdsactiviteiten.

Holland Expat Center South – Locatie Maastricht is een project van de gemeente Maastricht in samenwerking met de Zuid-Limburgse gemeenten (Economische Samenwerking Zuid-Limburg)en de Provincie Limburg.
Lees meer >

 
Donderdag 24 Mei 18
Visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren & Verbindend Leiderschap

Op donderdag 7 juni 2018 organiseert Incredible Community Builders, in opdracht van Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden, de visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren en Verbindend Leiderschap.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Verbinding, flexibiliteit, leiderschap en blijven leren zijn onmisbaar voor ons allemaal. Praat mee over de toekomst van werkplek leren en verbindend leiderschap en ervaar tijdens deze unieke en interactieve middag het belang, de kansen en de mogelijkheden. Daarnaast staan netwerken en elkaar op een informele wijze leren kennen centraal tijdens deze middag. Met de gasten aan tafel praten wij over diverse onderwerpen en laten wij zien waar de organiserende partijen Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden voor staan.

Datum: 7 juni 2018 vanaf 13.30 uur
Locatie: Zeezicht Heerlen (Schelsberg 94, 6413 AG Heerlen)
Evolva Group & Coöperatie Verbindend Leiden

Meer info en aanmelden? Klik hier.

 
Woensdag 23 Mei 18
Informatieavond Rotonde Fregatweg/Hoekerweg

Op dinsdag 29 mei as. van 19.00-20.00u wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd, deze zal plaatsvinden bij de Mora Maastricht. U kunt parkeren op de P&R Maastricht Noord en de Mora bereiken via de ingang aan de Hoekerweg (Transportingang). Hier kunt u zich melden bij de Portakabin. Hier wordt u ontvangen en begeleid naar de presentatieruimte.

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt er een verdere toelichting gegeven over de planning van de werkzaamheden, bereikbaarheid en bijbehorende verkeersmaatregelen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan Heijmans (uitvoerende partij) of de Gemeente Maastricht.

Klik hier voor de informatiebrief.

 
Maandag 7 Mei 18
28 mei - 22 juni: afsluitingen Nieuwe Limmelderweg in Maastricht

Van 28 mei tot en met 22 juni 2018 is de Nieuwe Limmelderweg, de verbindingsweg tussen de autosnelwegen A2/A79 bij knooppunt Kruisdonk en Maastricht Noord (Beatrixhaven/P+R Maastricht Noord), in fasen afgesloten. Forse hinder, met name tijdens de spits, is onvermijdelijk. Daarnaast is P+R Maastricht Noord gedurende 4 weken beperkt bereikbaar.
Lees meer >


Pagina 2 / 33
« < 1 2 3 4 5 6 > »