aaa

Nieuws

 
Maandag 12 Juni 17
Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbeidsomstandighedenwet

Op een tweetal punten heeft de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet ook gevolgen voor de inhoud van de branche RI&E instrumenten, t.w. voor het contract met uw Arbodienst en de benoeming / positionering van de preventiemedewerker.

Houdt u er rekening mee dat branche-RI&E-instrumenten op deze twee onderdelen moeten worden aangepast aan de nieuwe wetgeving. Het goede nieuws is dat deze wijzigingen worden gezien als onderhoud en u als werkgever geen nieuwe erkenning voor het aangepaste RI&E-instrumenten hoeft aan te vragen. Uw instrument blijft met andere woorden tot de oorspronkelijke datum erkend.

De overeenkomst –ook wel basiscontract- tussen u en uw Arbodienst, moet op de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet worden aangepast.

 
Donderdag 1 Juni 17
Vliegenoverlast

Op bedrijventerrein Beekerhoek ervaren meerdere ondernemers last van een vliegenplaag. 

Ervaart u hier als ondernemer ook hinder van?
Maak hier s.v.p. een melding van via:

Provinciale Milieu meld- en klachtentelefoon, tel. 043 3617070


 
Maandag 29 Mei 17
Uitnodiging netwerkevenement op vliegveld Beek

Graag nodigt de gemeente Beek u uit voor een uniek netwerkevenement van Belevend Beek op zaterdag 17 juni op vliegveld Beek.

Door prettige samenwerking met de organisator van het 90sForever festival mogen wij u als Beekse ondernemer of bestuurder van een Beekse vereniging of stichting verwelkomen in deze bijzondere festival- entourage. U ervaart het festival backstage en kunt uiteraard ook het festivalterrein zelf bezoeken en de sfeer en muziek zelf beleven. Onder het genot van een drankje en hapje kunt u netwerken met collega ondernemers en bestuurders van Beekse organisaties. Als aftrap van deze bijeenkomst presenteert burgemeester Christine van Basten-Boddin u graag het nieuwe Belevend Beek Magazine en de bijbehorende multimediale campagne en leggen wij u graag uit hoe u kunt profiteren van het nieuwe marketingbeleid. In dit beleid is vastgelegd hoe wij Beek samen nog beter op de kaart kunnen zetten binnen en buiten de gemeentegrenzen.

Meer informatie? Klik hier voor de volledige uitnodiging en informatie over aanmelden.

 

 
Dinsdag 23 Mei 17
Politie heeft speciaal loket voor ladingdiefstal

Sinds 15 mei kan iedere ondernemer 24 uur per dag aangifte doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het bedrijfsleven en de politie willen met dit aangifteloket het aantal ladingdiefstallen terugdringen.

Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Dat is volgens de politie voor zowel het opsporen van verdachten als voor het terugdringen van het aantal diefstallen belangrijk. De politie kan met het speciale nummer de kwaliteit van de vastgelegde informatie verbeteren waardoor de kans om verdachten op te sporen, stijgt.


Lees meer >

 
Donderdag 18 Mei 17
Ransomware: wat wl en wat zeker nit doen!

Download de gratis poster van digitaleopsporing.nl om te verspreiden binnen uw bedrijf.Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Download de gratis poster hier.


Pagina 2 / 27
« < 1 2 3 4 5 6 > »