aaa

Nieuws

 
Woensdag 30 Augustus 17
Kick-off Groeten uit Maastricht - expo over innovatief ondernemerschap

Vanochtend is het startschot gegeven voor de expo over innovatief ondernemerschap ‘Groeten uit Maastricht’. Samen met een aantal Maastrichtse maakbedrijven wordt, op initiatief van Gemeente Maastricht de komende maanden gewerkt aan deze expo die in november opent op de eerste verdieping van het dan gerestaureerde Eiffelgebouw in Maastricht.
Lees meer >

 
Woensdag 30 Augustus 17
Slimme reisalternatieven tijdens afsluitingen Terblijterweg-Viaductweg

Tijdens de herinrichting van de Viaductweg en Terblijterweg van 6 september tot 23 oktober 2017 biedt Maastricht Bereikbaar een aantal slimme reisalternatieven, in de vorm van e-bike- en fietsacties.


Lees meer >

 
Donderdag 17 Augustus 17
Verkeershinder tijdens herinrichting Viaductweg en Terblijterweg in Maastricht

Sinds de ingebruikname van de Koning Willem-Alexandertunnel werkt A2 Maastricht door aan de afbouw van het totale verkeerssyteem voor A2 Maastricht. Voor de afbouw van het verkeerssysteem rondom Geusselt is er nog één grote klus te gaan: de herinrichting van de Viaductweg en de Terblijterweg.

Deze werkzaamheden starten op 6 september 2017 en duren in totaal 7 weken. Het werk gebeurt in fasen, om de overlast voor verkeer te beperken. Forse verkeershinder is echter onvermijdelijk. Lokaal en regionaal autoverkeer naar en vanuit de omliggende wijken krijgt te maken met afsluitingen en omleidingen.

Voor doorgaand noord-zuidverkeer (en andersom) op de A2/N2 (tunnel) is er geen hinder. Ook autoverkeer tussen de A2 en het stadscentrum kan altijd doorgaan over de viaducten bij kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg.

Lees meer over de herinrichting, de verschillende fasen en de verkeersmaatregelen die nodig zijn op de website van A2 Maastricht: www.a2maastricht.nl/viaductweg 


Kijk voor slimme reisalternatieven op http://www.maastrichtbereikbaar.nl/viaductweg

 

 
Maandag 12 Juni 17
Save the date: Opening Week van de Veiligheid Limburg 2017

Noteert u alvast in uw agenda, maandag 9 oktober vindt de opening van de Week van de Veiligheid in Limburg plaats.

Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid is een initiatief van publieke en private partijen om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen bij ondernemers en inwoners, want met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. De week vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 15 oktober (week 41). In Limburg worden diverse workshops, seminars en andere interessante activiteiten georganiseerd.

Wanneer: Maandag 9 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Regio Roermond

Houd www.veiligondernemenlimburg.nl in de gaten voor meer informatie.

 
Vrijdag 18 Augustus 17
Traineeship met Baangarantie (Maastricht) SIM LeerWerkFabriek

Bedrijven bieden 5 gemotiveerde jonge werkzoekende kandidaten M/V, een Traineeship met een baangarantie voor instroom als Operator. De SIM biedt samen met de Gemeente Maastricht een unieke mogelijkheid in het starten van het opleidingstraject en werkplektraining per eind september a.s.

OPLEIDING

PROCES/ PRODUCTIE-OPERATOR A / B

MBO NIVEAU 2 / 3 MET BAANGARANTIE

Gemotiveerde kandidaten krijgen de kans om in een inspirerende leeromgeving van de SIM-LeerWerkFabriek te worden opgeleid in een functie bij een van de bedrijven in Maastricht.

Doel en inhoud van de opleiding:

Je wordt binnen het concept van SIM-LeerWerkFabriek opgeleid in het vak van Operator. In de eerste periode van max 6 maanden ontvang je een basissalaris, maar indien je een uitkering ontvangt, blijft dit onveranderd als je hier recht op hebt. Na de 6 maanden ontvang je een contract bij het bedrijf of bij hun uitzendbureau, voor de rest van de opleidingsperiode en bij het succesvol afronden van de opleiding.

Instroomprofiel:

  • Belangrijke competenties: samenwerken, initiatief nemen, analyserend vermogen, probleemoplossend, doorzettingsvermogen, besluitvaardig, aanpassingsvermogen, leervermogen en leergierig
  • Minimaal diploma VMBO met wiskunde
  • Beheersing van de Nederlandse taal (begrijpend lezen)
  • Willen werken in ploegendiensten
  • Goede mobiliteit en fit zijn voor deze job
  • Eigen vervoer is nodig
  • Werkervaring in de proces/ productie techniek is een pré

Positie in de organisatie: Werkt onder leiding van de ploegbaas /voorman en/of de productieleider

Doel van de functie: Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf en het uitvoeren van alle relevante Interne Logistieke activiteitenen isverantwoordelijk voor het voorbereiden, instellen, bedienen en bijsturen van de apparatuur en de machines.

Taak Operator

  • Zorgt ervoor dat zijn deel van het productieproces optimaal verloopt.
  • Als er iets mis dreigt te gaan, ingrijpen, bijsturen of storingen verhelpen.
  • Gebruikmaken van de beschikbare controle- en bedieningsapparatuur.

Reacties en informatie:

Indien je echte belangstelling hebt om actief hieraan deel te nemen en wanneer je denkt aan de gestelde eisen te voldoen, kun je reageren bij Podium 24. Indien vragen dan kun je bellen met Lotte Pierik van Podium24 tel. 043-3506070 of inhoudelijk over het traject met Lou Fredrix, SIM- LeerWerkFabriek. Tel. 0653193920

Reageer snel!! Er zijn maar enkele plekken vrij voor dit unieke trajectmet baangarantie .


Pagina 2 / 30
« < 1 2 3 4 5 6 > »