aaa

Nieuws

 
Donderdag 14 December 17
Rvo en SIB informatie subsidie bij export advies en begeleiding

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet. Het kan ook het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Bent u een mkb-ondernemer en heeft u geen of weinig ervaring met zakendoen op buitenlandse markten? Wilt u gaan exporteren en bent u bereid tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten? Dan is individuele coaching iets voor u.

Middels de SIB regeling is er subsidie mogelijk in het kader van een coachingstraject. Coachingvouchers kunnen worden aangevraagd bij de Rvo, Rijksdienst voor ondernemend Nederland.
Lees meer >

 
Woensdag 29 November 17
Limburg Unlimited 2018

Limburg Unlimited is het platform om Limburg in al haar kracht te laten zien en elkaar te ontmoeten. Kansen voor ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijsinstellingen, overheden en internationale gasten met een affiniteit voor innovatie en duurzame oplossingen.

De plek waar kennis kan worden gedeeld en waar ondernemers worden geënthousiasmeerd om zich in Limburg te vestigen, (samen) te werken, te internationaliseren en te investeren. Waar talent zich bewust wordt van de carrièremogelijkheden die worden geboden en waar (internationale) kansen tastbaar worden.

Limburg biedt vanwege zijn ligging veel kansen om over de grenzen heen samen te werken. Limburg maakt Nederland een stukje groter en vormt de verbinding met Europa. Een combinatie met het beste van drie werelden: een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en persoonlijkheid, een beetje Duitse Gründlichkeit en een vleugje ‘joie de vivre’ zoals de Fransen en Belgen dat kennen. Internationaal denken en handelen maakt van Limburgers krachtige partners in (grensoverschrijdende) samenwerkingsverbanden.

Limburg Unlimited vindt plaats op 28 en 29 maart 2018 in MECC Maastricht.

Klik hier voor de folder met meer informatie.

 
Maandag 13 November 17
EXPO “GROETEN UIT MAASTRICHT”

EXPO “GROETEN UIT MAASTRICHT”

Op uitnodiging van Wethouder John Aarts gingen maarliefst 75 SIM leden voor de  themabijeenkomst mee naar de EXPO Innovatief Ondernemerschap “Groeten uit Maastricht” in het Eiffelgebouw waar zij in de gelegenheid werden gesteld om de EXPO te bezoeken met een kop koffie|thee, de SIM themabijeenkomst bij te wonen, een door de gemeente Maastricht aangeboden lunch te nuttigen en om het Eiffelgebouw te bezoeken.


Lees meer >

 
Donderdag 19 Oktober 17
Lancering PIKA: the chemical safety app

Altijd up-to-date informatie over gevaarlijke producten. Met de lancering van de PIKA-app vergroot de ViB fabriek de real-time veiligheid op de werkvloer. De innovatieve, intuïtief werkende app biedt mensen die in aanraking komen met gevaarlijke producten actuele veiligheidsinformatie. Daarnaast maakt de veiligheids-app het mogelijk om bijgewerkte productinformatie met één druk op de knop te distribueren.

Digitale veiligheidsinformatie altijd & overal beschikbaar

Veiligheidsinformatiebladen (ViB, SDS, MSDS) bevatten informatie over chemische producten. In de praktijk blijkt dat de veiligheidsinformatie op de werkvloer niet beschikbaar is, veelal niet aansluit bij de behoefte, of achterhaalde gegevens bevat. PIKA: the chemical safety app, maakt veiligheidsinformatie real-time en up-to-date toegankelijk. Een overzichtelijke en intuïtief werkende applicatie die praktische veiligheidsinformatie en veiligheidsinformatiebladen digitaal beschikbaar maakt op de werkvloer.
Lees meer >

 
Donderdag 19 Oktober 17
Van 20 tot 23 oktober: extra verkeershinder door afronding herinrichting kruispunt Geusselt in Maastricht

Het werk aan de Viaductweg en Terblijterweg in Maastricht is bijna klaar. Sinds begin september richt A2 Maastricht deze wegen opnieuw in, om het verkeerssysteem rondom Geusselt compleet te maken. Voor lokaal en regionaal autoverkeer naar en vanuit de omliggende wijken gelden tijdens de werkzaamheden afsluitingen en omleidingen.

Het totale werk duurt 7 weken en gebeurt in fasen. Vrijdagavond 20 oktober gaat de laatste fase, fase 3, van het werk in. Deze fase duurt één weekend. Verkeer moet het hele weekend rekening houden met aanzienlijke hinder rondom Geusselt.
Lees meer >


Pagina 2 / 29
« < 1 2 3 4 5 6 > »

NIEUWS

ACTIVITEITEN