aaa

Nieuws

 
Dinsdag 8 Maart 16
Whitepapers Fysieke en Psychische problemen op het werk

Wat speelt er momenteel op de werkvloer? Wat zijn de meest voorkomende psychische en fysieke problemen bij uw medewerkers? En hoe pakt u deze vervolgens het beste aan?

VGZ zocht het voor u uit!
En vroegen het aan haar deskundigen: dé kernleveranciers van VGZ Bedrijfszorg. Hun ervaringen, aanpak en praktische tips vindt u in de nieuwste whitepapers. Doe er uw voordeel mee.

Klik hier voor de whitepaper: Fysieke problemen op het werk, de uitdagingen, de aanpak en 8 concrete tips.

Klik hier voor de whitepaper: Psychische problemen op het werk, de uitdagingen, de aanpak en 8 concrete tips.

 
Dinsdag 8 Maart 16
eLoket SDE+ voorjaar 2016 vanaf 1 maart open!

Gaat u hernieuwbare energie produceren en wilt u gebruik maken van de SDE+ subsidie voorjaar 2016? Op 1 maart 2016 is het eLoket geopend en kunt u uw SDE+ subsidieaanvraag in concept klaarzetten.

Vanaf dinsdag 22 maart, 9.00 uur kunt u uw subsidieaanvraag officieel indienen. Zorg ervoor dat uw aanvraag volledig en juist is.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de SDE+? Op de SDE+ website en in de vernieuwde SDE+ brochure leest u alle ins en outs. Bekijk ook onze SDE+ 2016 voorlichtingsfilm.

 
Maandag 7 Maart 16
Themabijeenkomst Voortgang A2 en Noorderbrugtracé

Op 7 maart vond bij de Hotel Management School de themabijeenkomst Voortgang A2 en Noorderbrugtracé plaats. 

2016 is een belangrijk en spannend jaar voor A2 Maastricht: aan het einde van dit jaar nemen we de A2-tunnel in gebruik. Omdat er té weinig ruimte is om in één keer de vier buizen in gebruik te nemen én tegelijkertijd de stad bereikbaar te houden, gebeurt dit stap voor stap. 

Omgevingsmanager Bart Grote vertelde aan de hand van presentaties meer over de stapsgewijze ingebruikname van de A2-tunnel en over het Noorderbrugtracé. Klik hier voor de presentatie van de voortgang van de A2 tunnel, klik hier voor de presentatie van het Noorderbrugtracé.

Afbeelding

 
Vrijdag 26 Februari 16
Kennismaking met Burgemeester Annemarie Penn-te Strake

Op 25 februari 2015 vond bij SOFA Maastricht voor ondernemers een ongedwongen kennismaking plaats met Annemarie Penn-te Strake, de eerste vrouwelijke burgemeester van Maastricht. De voorzitter van de SIM Frank van Buren zette het belang van de ondernemersvereniging uiteen. Vervolgens gaf de burgemeester een korte toelichting op haar carrière en haar portefeuille. De ondernemers werden daarna volop in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan de burgemeester. Na afloop werd er onder het genot van een drankje en een hapje flink genetwerkt. (foto Luc Hommes)

Voor meer foto's:
Lees meer >

 
Donderdag 25 Februari 16
Exploring business oppertunities in Uzbekistan

Maastricht School of Management and the Embassy of the Republic of Uzbekistan have the pleasure to invite you to the Uzbekistan Business Day to celebrate Navruz and to explore business opportunities in Uzbekistan.
The day will include presentations about the economy, trade and business opportunities in Uzbekistan especially for Dutch companies. Traditional Uzbekistan music and dance will be showcased during the day and the day will be rounded off by a reception with Uzbek cuisine.
Interested? Please register before 10 March 2016.

Click here for the invitation.


Pagina 27 / 33
« < 25 26 27 28 29 > »