aaa

Nieuws

 
Maandag 6 Juli 15
Beek for Speed

Snelheidsevenement voor hele gezin weer in Beek

Voor het derde achtereenvolgende jaar krijgt het familie-evenement Beek for Speed ook dit jaar weer een vervolg met een geweldig snel programma op de grond en in de lucht. Niet te missen voor alle liefhebbers van snelheid en luchtvaart. Het evenement vindt plaats op vliegveld Beek (Maastricht Aachen Airport) op zondag 20 september van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma omvat vliegelementen en -shows, een uitgebreid doorlopend grondprogramma en een randprogramma voor jong en oud, voor een hele dag beleving.

Het aantal tickets voor Beek for Speed is beperkt, maar u heeft vanaf nu de kans om u te verzekeren van toegang door een of meer tickets te kopen. De toegang per persoon vanaf 13 jaar bedraagt slechts € 7,50 en kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding van een betalende volwassene gratis toegang op dit familie-evenement.
Bestel hier online uw tickets! Tickets zijn tevens te koop bij diverse VVV Limburgwinkels.

Voor meer info klik hier.

 
Maandag 6 Juli 15
Limburse versnellingstafels 15 september, dien uw idee in!

Op 15 september pitchen weer een aantal MKB ondernemers hun innovatieve idee voor de volgende ronde van de Limburgse Versnellingstafels. Zij zijn op zoek naar andere ondernemers om mee te denken, te werken, te innoveren én te verdienen.

Pitcht u liever zelf? Ook deze keer dagen wij ondernemers uit om met ideeën te komen. 
Wij hebben besloten de sluitingstermijn voor het indienen van voorstellen te verlengen tot 24 juli a.s.
Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Laat u tijdens deze bijeenkomst tevens inspireren door een keynote van Jef Staes, expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties.

Graag verwijzen wij naar de website, hier kunt u zich aannmelden:

www.delimburgseversnellingstafels.nl

 
Dinsdag 23 Juni 15
IRONMAN Maastricht

Gemeente Maastricht, Sittard-Geleen, Valkenburg en de Provincie hebben de handen ineen geslagen om deze wereldberoemde triatlonwedstrijd mogelijk te maken. Deze eerste editie zal plaatsvinden op 2 augustus in Maastricht. Het is 1 van de 12 in Europa, en geldt als kwalificatie voor de Ironman in Hawai.

Ironman lijkt haast onbereikbaar, maar… bijzonder is dat een relay (estafette) mogelijk is !

De Provincie heeft al een team, Maastricht University wordt geprikkeld dat ook te doen en ook de SIM is druk doende kandidaten te zoeken voor dit evenement.

Dus is hardlopen, zwemmen of fietsen je grote passie, dan meld je nu aan!
We zoeken bedrijven die een team samenstellen waarbij:

- Een collega 3.8 km zwemt
- Een collega 180 km fietst
- Een collega die de marathon rent

Ironman zorgt voor een perfecte entourage, een feest, ... Dus deze kans moet je niet laten lopen.

Voor meer info: www.ironman.com 
Aanmelden kan via de website.


Pagina 27 / 27
« < 23 24 25 26 27