aaa

Nieuws

 
Maandag 7 Maart 16
Themabijeenkomst Voortgang A2 en Noorderbrugtracé

Op 7 maart vond bij de Hotel Management School de themabijeenkomst Voortgang A2 en Noorderbrugtracé plaats. 

2016 is een belangrijk en spannend jaar voor A2 Maastricht: aan het einde van dit jaar nemen we de A2-tunnel in gebruik. Omdat er té weinig ruimte is om in één keer de vier buizen in gebruik te nemen én tegelijkertijd de stad bereikbaar te houden, gebeurt dit stap voor stap. 

Omgevingsmanager Bart Grote vertelde aan de hand van presentaties meer over de stapsgewijze ingebruikname van de A2-tunnel en over het Noorderbrugtracé. Klik hier voor de presentatie van de voortgang van de A2 tunnel, klik hier voor de presentatie van het Noorderbrugtracé.

Afbeelding

 
Vrijdag 26 Februari 16
Kennismaking met Burgemeester Annemarie Penn-te Strake

Op 25 februari 2015 vond bij SOFA Maastricht voor ondernemers een ongedwongen kennismaking plaats met Annemarie Penn-te Strake, de eerste vrouwelijke burgemeester van Maastricht. De voorzitter van de SIM Frank van Buren zette het belang van de ondernemersvereniging uiteen. Vervolgens gaf de burgemeester een korte toelichting op haar carrière en haar portefeuille. De ondernemers werden daarna volop in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan de burgemeester. Na afloop werd er onder het genot van een drankje en een hapje flink genetwerkt. (foto Luc Hommes)

Voor meer foto's:
Lees meer >

 
Donderdag 25 Februari 16
Exploring business oppertunities in Uzbekistan

Maastricht School of Management and the Embassy of the Republic of Uzbekistan have the pleasure to invite you to the Uzbekistan Business Day to celebrate Navruz and to explore business opportunities in Uzbekistan.
The day will include presentations about the economy, trade and business opportunities in Uzbekistan especially for Dutch companies. Traditional Uzbekistan music and dance will be showcased during the day and the day will be rounded off by a reception with Uzbek cuisine.
Interested? Please register before 10 March 2016.

Click here for the invitation.

 
Donderdag 25 Februari 16
April: 2 Weekenden wegenwerk rondom Kruisdonk

A2: van vrijdag 8 april, 20.00 uur tot maandag 11 april, 06.00 uur
A79: van vrijdag 29 april, 20.00 uur tot maandag 2 mei, 06.00 uur

In april krijgen de snelwegen ten noorden van Maastricht nieuw asfalt. Gedurende twee weekenden wordt er om de beurt gewerkt aan de A2 en A79 richting het noorden, ter hoogte van knooppunt Kruisdonk. In het eerste weekend wordt de A2 richting Eindhoven onder handen genomen, de A79 naar Heerlen/Aken is in het tweede weekend aan de beurt. Verkeer naar het noorden moet tijdens beide weekenden rekening houden met grote hinder door afsluitingen, omleidingen en extra reistijd.
Lees meer >

 
Woensdag 24 Februari 16
Voorjaarsronde SDE+ 2016 opent op 22 maart

Op dinsdag 22 maart gaat de ronde SDE+ voorjaar 2016 open. Dat heeft minister Henk Kamp vrijdag 19 februari aan de Tweede Kamer laten weten.

Vanaf dinsdag 22 maart 9.00 uur kunt u via het eLoket van RVO.nl een aanvraag doen voor de SDE+ subsidieregeling.

Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Hiermee zet Nederland een grote stap richting het halen van de doelen uit het energieakkoord om in 2023 16% hernieuwbare energie te produceren.
Lees meer >


Pagina 27 / 32
« < 25 26 27 28 29 > »

NIEUWS

ACTIVITEITEN

Donderdag 28 Jun 18

Facebookmarketing Training

Vrijdag 29 Jun 18

ALV Scharn-Noord

Donderdag 5 Jul 18

ALV Bosscherveld