aaa

Nieuws

 
Dinsdag 17 November 15
Maastricht Awards

Tijdens de feestelijke avond van de prijsuitreiking in het Mercedes-Benz Customer Service Centre zijn de winnaars bekend gemaakt van de Maastricht Awards.

Winnaar in de categorie 'Meest Gastvrije Horeca Bedrijf' is Café Local. Winnaar in de categorie 'Beste Starter' is 3D by Flow. Winnaar van de 'Maastricht Award' is De Bisschopsmolen. De Rabobank Oeuvreprijs is gewonnen door MediReva medische hulpmiddelen.

Wij wensen de winnaars van harte proficiat met het winnen van de felbegeerte trofees. Een woordje van dank gaat ook uit naar de gastheer: Mercedes Benz Customer Service Centre.

Lees de reacties van de jury in het persbericht: Maastricht Awards 2015 uitgereikt. Klik hier.

 
Dinsdag 17 November 15
Aftrap Steelport Maastricht

Vandaag, 17 november is tijdens de Stainless Steel World Conference de formele aftrap gegeven van Steelport Maastricht.

In Maastricht bieden acht staalbedrijven, gelegen in een straal van 500 meter op de Beatrixhaven, werk aan bijna 1.000 mensen. Deze hoge concentratie is uniek in Europa en heeft alles te maken met de strategische locatie in Europa en de beschikbaarheid van logistieke modaliteiten. In state-of-the-art plants wordt gewerkt aan verschillende typen staalbewerking en opslag. De plants onderscheiden zich onder meer door geavanceerde automatisering en opslag en slimme ICT-systemen.

Steelport

Enkele maanden geleden tekenden acht staalbedrijven, de gemeente Maastricht, Limburg Economic Development en European Logistics Center Limburg (ELC Limburg) een intentieovereenkomst waarin zij hebben afgesproken om onder de noemer van Steelport Maastricht geregeld samen te komen en te bespreken op welke punten zij kunnen samenwerken om gezamenlijke belangen beter te behartigen en gedeelde bottlenecks op te lossen. De deelnemende staalbedrijven zijn Laura Metaal, Tata Steel (3 werkmaatschappijen), Steel Solutions, Maas Staal, Vogten en ZNB.

 

 
Dinsdag 17 November 15
Bijeekomst 'Overvallen en opstaan'

De afgelopen twee maanden hebben verschillende overvallen op winkels plaatsgevonden in met name het centrum en Wyck van Maastricht. De impact van een overval is groot voor de slachtoffers, maar ook voor mogelijke getuigen en voor ondernemers en medewerkers van winkels in de buurt.

Op 25 november 2015 en op 7 december 2015 vindt daarom de bijeenkomst ‘Overvallen en opstaan’ plaats. Met deze interactieve voorlichtingsbijeenkomst is het de bedoeling om het veiligheidsgevoel te verhogen, verhalen die de ronde doen aan te horen, bepaalde gevoelens weg te nemen, opsporing te faciliteren en goede adviezen te geven.
Lees meer >

 
Donderdag 12 November 15
Ledenbijeenkomst BMA 12 nov.

Vandaag, 12 november, heeft de ledenbijeenkomst voor het terrein Maastricht Aachen-Airport plaatsgevonden.

Na een korte presentatie over de ontwikkelingen binnen de ondernemersvereniging door Maurice Schijns (Bestuurslid) en Sonja Demandt (SIM) werd er door de gastheer van vandaag, Travel Inn, een smakelijke lunch geserveerd.
Tijdens de lunch heeft Travel Inn zichzelf als bedrijf gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers.

Na afloop werd een rondleiding over het terrein van het vliegveld verzorgd door Dhr. Dohmen. Tijdens deze rondrit over het terrein konden diverse vliegtuigen van heel dichtbij bekeken worden en werd er verteld welke bedrijven zoal gevestigd zijn in de diverse loodsen op het terrein.
Tot slot demonstreerde de brandweer de gloednieuwe crastender en heeft men een kijkje mogen nemen in een 'oefenvliegtuig' met echte vlammen die de brandweer gebruikt tijdens haar oefeningen.

 
Donderdag 5 November 15
Pendelbus P+R Maastricht-Noord

Vanaf 28 november 2015 rijdt buslijn 100 van P+R terrein Maastricht-Noord niet meer alleen in het weekend maar ook van maandag tot en met vrijdag naar de Markt in Maastricht. Hiermee bieden Maastricht Bereikbaar en Provincie Limburg zowel forenzen als dagjesmensen de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en goedkoop te reizen naar hartje centrum.
Lees meer >


Pagina 29 / 31
« < 27 28 29 30 31 > »