aaa

Nieuws

 
Donderdag 25 Februari 16
April: 2 Weekenden wegenwerk rondom Kruisdonk

A2: van vrijdag 8 april, 20.00 uur tot maandag 11 april, 06.00 uur
A79: van vrijdag 29 april, 20.00 uur tot maandag 2 mei, 06.00 uur

In april krijgen de snelwegen ten noorden van Maastricht nieuw asfalt. Gedurende twee weekenden wordt er om de beurt gewerkt aan de A2 en A79 richting het noorden, ter hoogte van knooppunt Kruisdonk. In het eerste weekend wordt de A2 richting Eindhoven onder handen genomen, de A79 naar Heerlen/Aken is in het tweede weekend aan de beurt. Verkeer naar het noorden moet tijdens beide weekenden rekening houden met grote hinder door afsluitingen, omleidingen en extra reistijd.
Lees meer >

 
Woensdag 24 Februari 16
Voorjaarsronde SDE+ 2016 opent op 22 maart

Op dinsdag 22 maart gaat de ronde SDE+ voorjaar 2016 open. Dat heeft minister Henk Kamp vrijdag 19 februari aan de Tweede Kamer laten weten.

Vanaf dinsdag 22 maart 9.00 uur kunt u via het eLoket van RVO.nl een aanvraag doen voor de SDE+ subsidieregeling.

Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Hiermee zet Nederland een grote stap richting het halen van de doelen uit het energieakkoord om in 2023 16% hernieuwbare energie te produceren.
Lees meer >

 
Maandag 22 Februari 16
Kent u de (veiligheids) risico's van leegstand?

Leegstand, elk pand krijgt er wel eens mee te maken, kortdurend of voor langere tijd. In Limburg liegen de cijfers er helaas niet om. Twee derde van de Limburgse gemeentes kampen met een leegstand van 10% of hoger. Gemiddeld genomen staat in Limburg 12% van het winkeloppervlak leeg. Hiervan staat meer dan 60% minimaal 2 jaar leeg (bron: Winkelmonitor Limburg 2014). Theoretisch gezien hebben gebouwen die leegstaan minder kans op schade dan panden die volop in gebruik zijn. In de praktijk geldt echter het tegenovergestelde. Leegstand kent diverse risico’s waarbij de directe en indirecte schade behoorlijk kan oplopen.

Denk hierbij aan Vandalisme & Kraken, Inbraak & Lekkages, Sociale onveiligheid & Onverhuurbaarheid.

Meer informatie? Klik dan hier om verder te lezen!
Voor de checklist: 'Leegstand: wat nu?' klik hier.

 
Donderdag 18 Februari 16
De Limburgse Versnellingstafels

Het volgende Pitch Event Versnellingstafels vindt op 14 april 2016 plaats. Dan presenteren een aantal ondernemers uit Zuid- en Midden- én Belgisch Limburg hun idee voor een Versnellingstafel. Alle ondernemers uit die regio's zijn welkom!

Heb jij een brainwave waarvan je business wilt maken, doe dan mee met De Limburgse Versnellingstafel. Laat ons weten waarmee andere ondernemers jou kunnen helpen en meld jouw innovatieve idee aan vóór 1 maart!

Meer informatie kijk dan op www.delimburgseversnellingstafels.nl of klik hier voor de flyer.

 
Donderdag 4 Februari 16
Week van de Financiering!

U ziet een geweldige kans voor uw bedrijf! Maar hoe komt u aan geld voor de uitvoering? Kom naar de gratis bijeenkomst, georganiseerd door de Kamer van Koophandel en ontdek welke financiering bij u past.

Datum: 19 februari
Tijd: 15:30 uur
Locatie: Hotel van der Valk, Aalsterweg 322, Eindhoven

De Week van de Financiering is voor alle ondernemers die geld nodig hebben voor hun bedrijf en willen weten welke financieringsmogelijkheden er zijn. Ze gaan naar huis met een totaaloverzicht aan financieringsmogelijkheden, bruikbare tips en contacten.

Wat kunt u verwachten?
- Vormen van financiering, crowdfunding, informal investors, subsidieregelingen, leasing en factoring.
- Persoonlijk advies over welke vormen geschikt zijn, deskundigen beantwoorden vragen op het kennisplein.
- Succesvolle ondernemers vertellen over hun ervaringen.
- Netwerkborrel.
- Korte kennissessies.

Voor meer info en aanmelden klik hier.


Pagina 29 / 34
« < 27 28 29 30 31 > »