aaa

Nieuws

 
Maandag 31 Juli 17
Maak nu gebruik van de subsidie parktijkleren

Als werkgever kunt u een subsidie ontvangen voor medewerkers die binnen uw bedrijf een opleiding volgen of hebben gevolgd. Deze subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die u maakt voor de begeleiding van uw studerende werknemers en is van toepassing op medewerkers die een deeltijdopleiding volgen aan een VMBO, MBO, HBO en Universiteit. Stagiaires en afstudeerders zijn uitgesloten van deze regeling.

Let op: Deze subsidie kun je ook aanvragen voor medewerkers die reeds uit dienst zijn en gedurende hun dienstverband een opleiding hebben gevolgd. De meeste ondernemers zien dit wel eens over het hoofd.


Lees meer >

 
Maandag 31 Juli 17
Groot aanbod op Beleef Beek Dag op 10 september

Op zondag 10 september a.s. wordt de eerste Beleef Beek Dag georganiseerd. Een dag waarop ondernemers, locaties, verenigingen en stichtingen zich kunnen presenteren aan de gemeenschap Beek en geïnteresseerde gasten rondom onze mooie gemeente.

We zijn blij verrast door het groot aantal aanmeldingen van verenigingen, stichtingen, ondernemers en bijzondere locaties in onze gemeente. En ook nu nog komen na het verstrijken van de deadline aanmeldingen binnen. Hierdoor duurt het samenstellen van het programma langer dan verwacht. Maar noteer deze datum zeker in uw agenda want het wordt onvergetelijk !!!

Voordeel hiervan is dat u zich alsnog kunt aanmelden als ondernemer, vereniging, stichting of bijzondere locatie. U kunt alle informatie teruglezen op de website en hier vindt u ook het aanmeldformulier. De hier gemelde sluitingsdatum is dan ook niet meer van toepassing. Aanmelden kan nog tot uiterlijk 4 augustus.
Lees meer >

 
Vrijdag 28 Juli 17
Duurzaamheidscheck in 5 minuten: nieuwe online tool EPC PreCheck

Een gratis tool die gebouweigenaren in de publieke en private sector helpt bij het verduurzamen van gebouwen:

dat is de EPC PreCheck. Op 11 april 2017 vond de Europese lancering plaats van deze gratis online tool.

De EPC PreCheck geeft de gebouweigenaar in minder dan 5 minuten antwoord op de vraag: is het uitbesteden van duurzame maatregelen en goed onderhoud via een Energieprestatiecontract (EPC) interessant voor mij? Veel gebouweigenaren willen hun gebouwen immers verduurzamen. De toepassing van energiemaatregelen is goed te combineren met onderhoud. Uitbesteden van onderhoud kan met een EPC. Dit is inclusief het verbeteren van de energieprestatie.

Lees verder

 
Woensdag 26 Juli 17
Dien jouw idee in voor de Limburgse Versnellingstafels voor 28 september !

Je zult vast bekend zijn met De Limburgse Versnellingstafels, een initiatief van LWV, LED, Keyport LIOF, Kvk, Provincie Limburg en VKW, om innovatie en samenwerking in het MKB te stimuleren. Dit najaar vindt alweer de 7de editie van dit succesvolle initiatief plaats en ik wil je graag uitnodigen om daaraan deel te nemen.

Je kunt meedoen door op 9 november 2017 naar het Pitch Event te komen. Maar nog veel interessanter is jouw eigen Versnellingstafel voor jouw eigen innovatieve idee. Samen met een aantal andere ondernemers uit de regio ga je aan de slag om dat idee te verdiepen, te verrijken, te verbreden. Je wordt daarbij professioneel begeleid. Indiennen van een idee is mogelijk tot 28 september 2017.  Meer daarover op www.delimburgseversnellingstafels.nl

Idee aanmelden; klik HIER

Heb je behoefte om vooraf even te sparren of jouw idee past binnen ons concept, bel dan met onze projectleider Saskia van der Laak (06-29064929) of stuur haar een mail (vanderlaak@delimburgseversnellingstafels.nl)

 
Vrijdag 21 Juli 17
Geactualiseerd Klimaat en Energie beleidsplan: DE KNOP OM! Gemeente Beek

Nederland staat momenteel onderaan de Europese ranglijsten met slechts 5,5% hernieuwbare energie. De Nederlandse overheid streeft naar 16% duurzame energie in 2023 en naar een CO2 -neutrale economie in 2050. De gemeenten hebben een belangrijke rol in de energieopgave en de gemeente Beek wil haar rol daadkrachtig oppakken met het nieuwe Klimaat en Energie Beleidsplan voor 2017-2023. De knop moet om!

klik hier voor het volledige artikel


Pagina 3 / 30
« < 1 2 3 4 5 > »