aaa

Nieuws

 
Maandag 22 Mei 17
Masterclass service design

Vauit de Service Science Factory is er een nieuwe masterclass ontwikkeld. Deze masterclass is met name erg interessant voor MKB bedrijven in de maakindustrie.

Deze masterclass is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Economische zaken (EZ). De Masterclass is onderdeel van een beleidsexperiment waarin EZ wil meten wat de impact van de service design methodiek is op het innovatieve vermogen van het MKB in de maakindustrie. De Masterclass is speciaal gericht op het MKB in de maakindustrie om aan te tonen dat juist in de maakindustrie diensten een manier kunnen bieden voor bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Omdat de masterclass onderdeel is van een experiment en gesubsidieerd wordt door EZ kunnen de masterclasses aangeboden worden tegen een zéér gereduceerd tarief.

We bieden:
1 daagse masterclass voor 200 euro
3 daagse masterclass (1 hele dag, 2 halve dagen) voor 400 euro

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, bij te veel inschrijvingen zal er geloot worden.

Klik hier voor de brochure met meer informatie over de masterclass en de aanmeldprocedure.

 
Donderdag 18 Mei 17
Fregatweg dicht /fase 4b

22 mei tot en met uiterlijk 5 juni (Pinkerstermaandag) gehele afsluiting Fregatweg ter hoogte van kruising met Meerssenhovenweg (Meerssenhoven/Maastrichterlaan is open)

Maandag 22 mei start de laatste fase van de herinrichting van de Fregatweg.
De halve baan afsluiting met inzet van een tijdelijke verkeersregelinstallatie maakt plaats voor een volledige afsluiting van de Fregatweg. De Fregatweg gaat dicht ter hoogte van Weert tot aan de Klipperweg.
De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken.

De maatregel “Fregatweg dicht, Beatrixhaven via afrit 52” wordt tussen hectometerpaal 249,3-249,4 op de A2 vanaf vrijdag 19 mei kenbaar gemaakt aan weggebruikers op de A2 richting het zuiden.

Voor fietsers blijft een tijdelijke voorziening zodat zij gebruik kunnen blijven maken van de fietspaden.


Lees meer >

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >

 
Maandag 15 Mei 17
Update van de wegafsluitingen

Zoals het er nu uitziet verlopen de werkzaamheden van BLM volgens schema en gaat maandag 8 mei de halve wegafsluiting met VRI plaats vinden.

Planning m.b.t. project Meerssenhovenweg-Fregatweg:
- 18 april tot en met 7 mei, afsluiting Meerssenhoven-Meerssenhovenweg/Maastrichterlaan
- 8 mei tot en met 21 mei, halve wegafsluiting Fregatweg met inzet van VRI (Meerssenhoven/Maastrichterlaan is dan weer open)
- 22 mei tot en met uiterlijk 5 juni (Pinkerstermaandag), gehele afsluiting Fregatweg ter hoogte van kruising met Meerssenhovenweg (Meerssenhoven/Maastrichterlaan is open)

Op vrijdag 19 mei gaan we nog een tekstkar plaatsen op grondgebied van de gemeente Meerssen thv hectometerpaal 249,3-249,4 voor het verkeer op de A2.

 
Woensdag 10 Mei 17
Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Het Talent Centraal

Sinds schooljaar 2014-2015 initieert SVO|PL (Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg) het project Het Talent Centraal. In dit project worden middelbare scholieren van een aantal Limburgse scholen, op basis van persoonlijke kenmerken, talenten en ambities gematcht aan bedrijven en krijgen zij de mogelijkheid om een vierdaagse stage te vervullen. Tijdens deze stage wordt aan een real-life bedrijfsopdracht gewerkt. Een goed moment, voor u, om jonge talenten (leerlingen en studenten) kennis te laten maken met uw bedrijf en aan uw bedrijf of de omgeving te binden. Studenten van Euregionale universiteiten en hogescholen begeleiden de leerlingen, zodat de leerlingen tijdens de stage ook al intensief kennismaken met de Euregionale opleidingsmogelijkheden.

Graag nodigen wij u uit voor een netwerkbijeenkomst op dinsdag 6 juni 2017. Deze bijeenkomst zal georganiseerd worden bij Brightlands Chemelot Campus, Center Court te Geleen.

Iedereen is van harte welkom vanaf 14.45 uur met een aansluitende borrel.
Klik hier voor de volledige uitnodiging en info over hoe u zich kunt aanmelden.


Pagina 3 / 27
« < 1 2 3 4 5 > »