aaa

Nieuws

 
Donderdag 21 Juni 18
Limburgse A73 op de schop deze zomer

Er wordt flink gewerkt aan de A73 in Limburg deze zomer. Tijdens 4 weekendafsluitingen in juli en 1 weekafsluiting in augustus wordt onderhoud uitgevoerd tussen Belfeld en knooppunt Tiglia en tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen. Weggebruikers krijgen te maken met omleidingen en extra reistijd.

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Komende zomer staat groot onderhoud gepland aan 2 trajecten van de Limburgse A73 waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt.
Lees meer >

 
Maandag 18 Juni 18
SOB Jaardiner 15 juni 2018
Afgelopen vrijdagavond 15 juni  vond het SOB-jaardiner plaats: Gezellig, ongedwongen, leuke gesprekken, nieuwe kennismakingen en vervolgafspraken: mogelijk dat dat ook leidt tot nieuwe zakelijke kansen. Voorzitter Jan Jansen gaf kort een toelichting over kansen voor bedrijven qua verduurzaming en de parkmanagement activiteiten werden toegelicht, de presentatie kunt u hier nog eens nalezen. Klik hier voor de foto’s.
 
Maandag 18 Juni 18
Cursus Contract & Leveranciersmanagement 13 juni

Afgelopen woensdag 13 juni hebben 8 deelnemers van verschillende SIM-bedrijven de cursus Contract & Leveranciersmanagement gevolgd. Deze cursus wordt reeds sinds 2014 georganiseerd door SIM in samenwerking met Robert Coolen, Coordinate Inkoopmanagement. Inmiddels hebben er al meer dan 40 personen de cursus afgerond.

Momenteel is er nog geen nieuwe datum bekend voor een nieuwe cursus.
Houd hiervoor onze website in de gaten, of stuur een e-mail naar: secretariaat@simmaastricht.eu

 
Woensdag 13 Juni 18
Weekendafsluiting Europalaan in Beek: 15-18 juni

Van vrijdagavond 15 juni 21.00 uur tot maandagochtend 18 juni 06.00 uur is de Europalaan in Beek afgesloten tussen de Vliegveldweg en kruising Australiëlaan/Amerikalaan. De op- en afritten van de A2 en de Vliegveldweg zijn bereikbaar. Verkeer naar en vanuit bedrijvenpark Aviation Valley wordt omgeleid via de Vliegveldweg – Nieuwe Vliekerweg - Bamfordweg.

Tijdens de weekendafsluiting plaatst aannemer Dura Vermeer de nieuwe fietsbrug die onderdeel is van de snelle fietsroute Maastricht-Sittard. Via www.maastrichtbereikbaar.nl/snelle-fietsroute blijf je op de hoogte van de voortgang van het project en kun je na afloop van de inhijsklus de timelapse-video bekijken.
Lees meer >

 
Vrijdag 1 Juni 18
SIM Challenge 2018 weer een groot succes!
De Challenge 2018 werd een fantastisch regenbestendig feestje; In de gezellige sfeer van Funvalley streden 140 deelnemers uitbundig en sloten we af met een culinaire BBQ van Art Q Linair! Iedereen keerde tevreden huiswaarts en we kijken uit naar het 10 jarig jubileum in 2019!

Pagina 3 / 34
« < 1 2 3 4 5 > »