aaa

Nieuws

 
Vrijdag 1 September 17
Structuurvisie Ruimtelijke Economie Zuid-Limburg

Op maandag 28 augustus heeft een bijeenkomst plaatsgevonden in Maastricht over de Structuurvisie Ruimtelijke Economie Zuid-Limburg.
Tijdens deze bijeenkomst is een toelichting gegeven op de visie door Esther Goeting van bureau Stec. Daarnaast heeft MKB Limburg haar reactie op deze visie gepresenteerd. Indien u een of beide presentaties wil ontvangen kunt u een mail sturen aan info@simmaastricht.eu.

Tot en met 8 september 2017 ligt het ontwerp Structuurvisie Ruimtelijke Economie Zuid-Limburg ter inzage en kunt u een zienswijze indienen.
Zie hiervoor de link: www.gemeentemaastricht.nl/structuurvisie

 
Woensdag 30 Augustus 17
Kick-off Groeten uit Maastricht - expo over innovatief ondernemerschap

Vanochtend is het startschot gegeven voor de expo over innovatief ondernemerschap ‘Groeten uit Maastricht’. Samen met een aantal Maastrichtse maakbedrijven wordt, op initiatief van Gemeente Maastricht de komende maanden gewerkt aan deze expo die in november opent op de eerste verdieping van het dan gerestaureerde Eiffelgebouw in Maastricht.
Lees meer >

 
Woensdag 30 Augustus 17
Slimme reisalternatieven tijdens afsluitingen Terblijterweg-Viaductweg

Tijdens de herinrichting van de Viaductweg en Terblijterweg van 6 september tot 23 oktober 2017 biedt Maastricht Bereikbaar een aantal slimme reisalternatieven, in de vorm van e-bike- en fietsacties.


Lees meer >

 
Donderdag 17 Augustus 17
Verkeershinder tijdens herinrichting Viaductweg en Terblijterweg in Maastricht

Sinds de ingebruikname van de Koning Willem-Alexandertunnel werkt A2 Maastricht door aan de afbouw van het totale verkeerssyteem voor A2 Maastricht. Voor de afbouw van het verkeerssysteem rondom Geusselt is er nog één grote klus te gaan: de herinrichting van de Viaductweg en de Terblijterweg.

Deze werkzaamheden starten op 6 september 2017 en duren in totaal 7 weken. Het werk gebeurt in fasen, om de overlast voor verkeer te beperken. Forse verkeershinder is echter onvermijdelijk. Lokaal en regionaal autoverkeer naar en vanuit de omliggende wijken krijgt te maken met afsluitingen en omleidingen.

Voor doorgaand noord-zuidverkeer (en andersom) op de A2/N2 (tunnel) is er geen hinder. Ook autoverkeer tussen de A2 en het stadscentrum kan altijd doorgaan over de viaducten bij kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg.

Lees meer over de herinrichting, de verschillende fasen en de verkeersmaatregelen die nodig zijn op de website van A2 Maastricht: www.a2maastricht.nl/viaductweg 


Kijk voor slimme reisalternatieven op http://www.maastrichtbereikbaar.nl/viaductweg

 

 
Maandag 12 Juni 17
Save the date: Opening Week van de Veiligheid Limburg 2017

Noteert u alvast in uw agenda, maandag 9 oktober vindt de opening van de Week van de Veiligheid in Limburg plaats.

Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid is een initiatief van publieke en private partijen om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen bij ondernemers en inwoners, want met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. De week vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 15 oktober (week 41). In Limburg worden diverse workshops, seminars en andere interessante activiteiten georganiseerd.

Wanneer: Maandag 9 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Regio Roermond

Houd www.veiligondernemenlimburg.nl in de gaten voor meer informatie.


Pagina 3 / 28
« < 1 2 3 4 5 > »