aaa

Nieuws

 
Donderdag 5 November 15
Pendelbus P+R Maastricht-Noord

Vanaf 28 november 2015 rijdt buslijn 100 van P+R terrein Maastricht-Noord niet meer alleen in het weekend maar ook van maandag tot en met vrijdag naar de Markt in Maastricht. Hiermee bieden Maastricht Bereikbaar en Provincie Limburg zowel forenzen als dagjesmensen de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en goedkoop te reizen naar hartje centrum.
Lees meer >

 
Dinsdag 3 November 15
Themabijeenkomst Energie 2 november

Op maandag 2 november vond bij de hogere Hotelschool de maandelijkse themabijeenkomst Energie plaats.

Tijdens deze bijeenkomst zijn 3 onderwerpen, die allen raakvlakken met het hoofdthema 'Energie' hebben, aan bod gekomen. Ten eerste heeft Noël Dierickx van de Energiemakelaar de ontwikkelingen binnen de energiemarkt gepresenteerd. Vervolgens heeft Peter Mertens een toelichting gegeven op de EPK-pilot en certificaten uitgereikt aan de 5 maastrichtse bedrijven de hieraan hebben deelgenomen. Tot slot heeft Sjir Louppen, Adviseur Kim-verwarming®, vertelt over een nieuwe verwarmingstechniek, die niet alleen een gebouw energiezuinig verwarmt, maar tevens met minimale ingrepen de oplossing voor terugkerende problemen van optrekkend vocht, condensatie, schimmelvorming en zoutcorrosie biedt.

Lees verder voor een uitgebreidere toelichting op de EPK-pilot en de foto's van de uitreiking van de certificaten:


Lees meer >

 
Donderdag 29 Oktober 15
VGZ Premie 2016

Op 19 november wordt de nieuwe premie van VGZ bekend gemaakt.
Indien u al deelnemer bent van dit collectief wordt u hierover als volgt geinformeerd:

Op 1 november: de leden (en medewerkers) van wie er een e-mailadres bekend is, ontvangen per e-mail het bericht dat zij hun premie voor 2016 op 19 november online kunnen bekijken. Leden (en medewerkers) van wie het e-mailadres niet bekend is, krijgen daarover uiterlijk 6 november een brief. Bij deze brief zit ook alvast het wijzigingsoverzicht voor 2016.

Op 19 november: de leden (en medewerkers) ontvangen een e-mail met een link naar een beveiligde persoonlijke website. Daarop zien zij hun premie met eventuele korting voor alle verzekerden op de polis. Het wijzigingsoverzicht voor 2016 zit ook bij deze e-mail. Medewerkers of leden van wie geen e-mailadres bekend is, kunnen op 19 november ook inloggen op hun persoonlijke website. Zij zijn hierover reeds geïnformeerd in de brief van 6 november.

Uiterlijk 30 november: de leden (en medewerkers) ontvangen hun polis voor 2016.

Een uitgebreid overzicht met wijzigingen voor 2016 is hier alvast terug te vinden.

Indien u nog niet deelneemt aan het collectief is het zeker interessant de premie te vergelijken!

 
Dinsdag 27 Oktober 15
Roadshow 'Veilig Zakelijk Internetten'

Hoe veilig is het internetgebruik in uw bedrijf eigenlijk?

60% van de Nederlandse bedrijven heeft te maken met fraude via internet. Dat varieert van een frauduleuze email om bankgegevens te achterhalen tot het stelen van klantgegevens of het ‘gijzelen’ van een systeem. De totale schade was in 2013 zo’n 10 miljard. MKB Nederland toert dezer dagen met een bus door Nederland om ter plekke informatie en voorlichting te bieden over het risico dat cybercrime wel en niet kan zijn. In de bus kunt u met concrete vragen terecht over uw bedrijf, u kunt informatie krijgen over wat u zelf kunt doen om cybercrime in uw bedrijf te voorkomen en u kunt zich aanmelden voor een vrijwillige test van uw systeem. Bij die test wordt uw systeem ‘gehackt’ door een specialist en u ontvangt daarvan een rapportage met daarin de sterkte punten en de verbeterpunten van uw ICT-systeem en/of uw site/ webshop. Op 10 november staat deze bus op de Markt in Maastricht, bij het stadhuis tussen 9 en 12 u.

Voor meer informatie kijk op www.veiligzakelijkinternetten.nl

 
Vrijdag 23 Oktober 15
Workshop Social Media Zoerbeemden

Op 22.10.2015 heeft de workshop "de zin en onzin van Social Media" plaatsgevonden voor de leden van de ondernemingsvereniging van bedrijventerrein Zoerbeemden. Tijdens deze workshop kregen de leden informatie van Anja Dassen van das Office over de mogelijkheden die er zijn in Social Media en wat dit voor hun bedrijf kan betekenen. Er was ook gelegenheid om vragen over Social Media te stellen.

Voorafgaand aan de workshop werd de voortgang bewegwijzering toegelicht door Liesbeth Versteegh: ze attendeerde de aanwezige leden er nogmaals op vooral aanvraag te doen naar een industrienummerbord. In de toekomst zal de bewegwijzering steeds meer door nummers gebeuren. Voor de leden wordt één nummerbord door de OV Zoerbeemden vergoed.


Pagina 33 / 34
« < 30 31 32 33 34 > »