aaa

Nieuws

 
Woensdag 23 Mei 18
Informatieavond Rotonde Fregatweg/Hoekerweg

Op dinsdag 29 mei as. van 19.00-20.00u wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd, deze zal plaatsvinden bij de Mora Maastricht. U kunt parkeren op de P&R Maastricht Noord en de Mora bereiken via de ingang aan de Hoekerweg (Transportingang). Hier kunt u zich melden bij de Portakabin. Hier wordt u ontvangen en begeleid naar de presentatieruimte.

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt er een verdere toelichting gegeven over de planning van de werkzaamheden, bereikbaarheid en bijbehorende verkeersmaatregelen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan Heijmans (uitvoerende partij) of de Gemeente Maastricht.

Klik hier voor de informatiebrief.

 
Maandag 7 Mei 18
28 mei - 22 juni: afsluitingen Nieuwe Limmelderweg in Maastricht

Van 28 mei tot en met 22 juni 2018 is de Nieuwe Limmelderweg, de verbindingsweg tussen de autosnelwegen A2/A79 bij knooppunt Kruisdonk en Maastricht Noord (Beatrixhaven/P+R Maastricht Noord), in fasen afgesloten. Forse hinder, met name tijdens de spits, is onvermijdelijk. Daarnaast is P+R Maastricht Noord gedurende 4 weken beperkt bereikbaar.
Lees meer >

 
Woensdag 25 April 18
Rotonde kruispunt Fregatweg-Hoekerweg

Gemeente Maastricht realiseert de komende maanden op het kruispunt Fregatweg-Hoekerweg een rotonde.

Voorbereidende werkzaamheden
Inmiddels is gestart met voorbereidende werkzaamheden. Enexis zal in de periode (april tot half mei) een aantal kabels en leidingen rondom de t-splitsing Fregatweg-Hoekerweg verleggen. Op werkdagen wordt gewerkt naast de rijbaan zodat het verkeer zo min mogelijk gehinderd. Voor fietsers en voetgangers wordt plaatselijk een omleiding ingesteld. Ook zullen verkeersregelaars aanwezig zijn. Werkzaamheden ter plaatse van de rijbaan worden ’s nachts en/of in het weekend uitgevoerd (in ieder geval de weekenden van 21 en 28 april). Op sommige momenten is de volledige rijbaan (Hoekerweg) afgesloten. Op die momenten geldt een omleidingsroute via de Schoenerweg.
Lees meer >

 
Woensdag 18 April 18
Energiebesparing: Hoe gaan we samen de uitdaging aan?

Ondernemers en overheden koesteren samen de ambitie om energie neutraal te worden. Om dit te kunnen bereiken zullen we vooral moeten samenwerken.
Het is dus samenwerken en doen; actief deelnemen aan programma's die we samen met de lokale overheid, de energie leverancier en leden van SIM gaan definiëren.
Lees meer >

 
Donderdag 12 April 18
Bent u architect of eigenaar van bouw- of installatiebedrijf?

De gemeente Maastricht heeft uw hulp nodig. Daarom nodigen we u uit voor een bijeenkomst op 25 april. Hoezo? Nou, u hebt ervaring met Verenigingen van Eigenaren. Of nog niet en u wilt deze doelgroep beter leren kennen. Hoe dan ook: samen met u willen een aanpak op poten zetten om die vaak lastig te benaderen en moeilijk te overtuigen VvE’s tóch te bereiken. Wat levert het u op? Opdrachten. Werk. Een netwerk. Wat het ons oplevert: een klimaatneutraal Maastricht in 2030.

Een loket
We willen een speciaal digitaal loket op poten zetten voor VvE’s, architecten en ondernemers uit de bouw- en installatiewereld waar u elkaar kunnen vinden. Het loket is ook een kennisbank: u vindt er informatie over subsidies, wetgeving, duurzaamheid, thema modules, voorbeelden en inspiratie.

Behoefte
Om zo’n loket op te zetten, moeten we weten waar er behoefte aan is. Vanuit uw kant, maar ook vanuit de kant van de VvE’s. Vandaar deze eerste bijeenkomst. Met de VvE’s heeft al een focusgroep-bijeenkomst plaatsgevonden. Graag willen we ook met u in gesprek.

Praktisch
De bijeenkomst vindt plaats op 25 april van 17.00 tot 19.00 uur in Mosae Forum. Wij zorgen voor broodjes en soep.

Vragen die aan bod komen: welke ervaringen heeft uw bedrijf met werken voor VvE’s? Wat zou u kunnen helpen in het werken met VvE’s? Waar loopt u tegenaan als u werkt voor VvE’s? Wat weerhoudt u van werken met VvE’s?

Aanmelden
Wilt u helpen? Meepraten? Fijn.

U kunt zich aanmelden tot en met 20 april via mailto:VVE-balie@maastricht.nl

Vragen? Meer weten over het programma? Stuur een mailtje: mailto:VVE-balie@maastricht.nl


Pagina 4 / 34
« < 2 3 4 5 6 > »