aaa

Nieuws

 
Woensdag 10 Mei 17
Info werkzaamheden spoor aan de Galjoenweg en Ankerkade wk 21

Graag brengen wij u op de hoogte van spoorwerkzaamheden die worden uitgevoerd aan de Galjoenweg en Ankerkade te Maastricht Beatrixhaven.
Eind vorig jaar heeft Strukton Rail 6 overwegen (bedrijfsin- en uitritten) aan de Galjoenweg en Ankerkade vernieuwd. Hierover is destijds ook contact geweest en zijn de bedrijven over geïnformeerd. Er zijn echter wat restwerkzaamheden blijven liggen, deze werkzaamheden zullen eind van deze maand worden uitgevoerd.

Hiervoor zullen de bedrijfsin- en uitritten op za/zo 27/28 mei weer tijdelijk worden afgesloten.

De Galjoenweg en Ankerkade blijft volledig toegankelijk, echt alleen de bedrijfsin- en uitritten worden afgesloten.
Klik hier voor de bewonersbrief die ook door Prorail naar de bedrijven zal worden gestuurd.

 
Donderdag 20 April 17
De SIM LeerWerkFabriek werkt hard aan de toekomst van onze regio
Aan de eerste 26 kandidaat - operators binnen de SIM Leer-Werkfabriek zijn in juli 2016 de diploma's uitgereikt door Jan Zuidam (Voorzitter LWV).

Na deze successtory start de SIM- LeerWerkFabriek dit jaar met ruim 45 kandidaten verdeeld over verschillende groepen. Van zittend personeel tot zij-instromers is de doelgroep zeer divers, echter gaan ze allemaal voor een kwaliteitsslag in het niveau van de kwalificaties van Operator. Daarnaast krijgen jongeren, als zij-instromers, de kans om in een leerwerktraject bij de leden van de SIM leden aan de slag te gaan, kortom te leren en te werken in een echt bedrijf.
Lees meer >

 
Donderdag 6 April 17
Werkzaamheden Meerssenhoven-Fregatweg

Na Pasen (dinsdag 18 april 2017) start de gemeente Meerssen met groot onderhoud en herinrichting van gebiedsontsluitingswegen Meerssenhovenweg en Fregatweg. Naast onderhoudswerkzaamheden aan de rijweg zullen ook diverse infrastructurele aanpassingen plaatsvinden. BLM Wegenbouw gaat het werk in opdracht van de gemeente Meerssen uitvoeren.
Lees meer >

 
Donderdag 30 Maart 17
Pas op voor krakers!

Op woensdag 29 maart was te lezen in de Limburger dat het voormalig Mercedesgebouw achter het MECC gekraakt is. (En inmiddels ook weer verlaten).

Naar aanleiding van dit nieuwsbericht willen wij u graag informeren over krakers. Naarmate bedrijfspanden langer leegstaan neemt het risico op krakers toe.

Als eigenaar van een leegstaand pand ziet u liever niet dat krakers uw pand als hun huisvesting gaan gebruiken. Wat moet u doen als dit nu toch gebeurt?
Lees meer >

 
Maandag 13 Maart 17
Afsluiting Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg van 18 maart tot en met 12 mei

Hierbij wil ik u attenderen op een twee maanden durende afsluiting van de Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg en Viaductweg. De afsluiting luidt een nieuwe fase in van de ombouw van het kruispunt bij de brandweerkazerne. Alle verkeer kan doorgaan via de nieuwe rijbanen van knooppunt Oost (tussen Borgharenweg en brandweerkazerne).

Tegelijkertijd met de afsluiting van de kop van de Franciscus Romanusweg start de renovatie van het brugdek van de Noorderburg. Vanaf zaterdagavond 18 maart moet verkeer vanuit Centrum Maastricht richting kruispunt Geusselt één rijstrook inleveren. Het voet- en fietspad is vanaf zaterdagavond 18 maart afgesloten tot in de zomer van 2018. De afsluiting van het voet- en fietspad is eerder aangekondigd voor maandag 20 maart, maar moet naar voren worden gehaald vanwege de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor de inrichting van de nieuwe verkeerssituatie.

Klik hier voor de omleidingsroutes autoverkeer knooppunt oost
Klik hier voor de omleidingsroutes langzaam verkeer
Klik hier voor de nieuwsbrief noorderbrug Maastricht


Pagina 4 / 27
« < 2 3 4 5 6 > »