aaa

Nieuws

 
Maandag 29 Mei 17
Uitnodiging netwerkevenement op vliegveld Beek

Graag nodigt de gemeente Beek u uit voor een uniek netwerkevenement van Belevend Beek op zaterdag 17 juni op vliegveld Beek.

Door prettige samenwerking met de organisator van het 90sForever festival mogen wij u als Beekse ondernemer of bestuurder van een Beekse vereniging of stichting verwelkomen in deze bijzondere festival- entourage. U ervaart het festival backstage en kunt uiteraard ook het festivalterrein zelf bezoeken en de sfeer en muziek zelf beleven. Onder het genot van een drankje en hapje kunt u netwerken met collega ondernemers en bestuurders van Beekse organisaties. Als aftrap van deze bijeenkomst presenteert burgemeester Christine van Basten-Boddin u graag het nieuwe Belevend Beek Magazine en de bijbehorende multimediale campagne en leggen wij u graag uit hoe u kunt profiteren van het nieuwe marketingbeleid. In dit beleid is vastgelegd hoe wij Beek samen nog beter op de kaart kunnen zetten binnen en buiten de gemeentegrenzen.

Meer informatie? Klik hier voor de volledige uitnodiging en informatie over aanmelden.

 

 
Dinsdag 23 Mei 17
Politie heeft speciaal loket voor ladingdiefstal

Sinds 15 mei kan iedere ondernemer 24 uur per dag aangifte doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het bedrijfsleven en de politie willen met dit aangifteloket het aantal ladingdiefstallen terugdringen.

Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Dat is volgens de politie voor zowel het opsporen van verdachten als voor het terugdringen van het aantal diefstallen belangrijk. De politie kan met het speciale nummer de kwaliteit van de vastgelegde informatie verbeteren waardoor de kans om verdachten op te sporen, stijgt.


Lees meer >

 
Donderdag 18 Mei 17
Ransomware: wat wl en wat zeker nit doen!

Download de gratis poster van digitaleopsporing.nl om te verspreiden binnen uw bedrijf.Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Download de gratis poster hier.

 
Maandag 22 Mei 17
Masterclass service design

Vauit de Service Science Factory is er een nieuwe masterclass ontwikkeld. Deze masterclass is met name erg interessant voor MKB bedrijven in de maakindustrie.

Deze masterclass is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Economische zaken (EZ). De Masterclass is onderdeel van een beleidsexperiment waarin EZ wil meten wat de impact van de service design methodiek is op het innovatieve vermogen van het MKB in de maakindustrie. De Masterclass is speciaal gericht op het MKB in de maakindustrie om aan te tonen dat juist in de maakindustrie diensten een manier kunnen bieden voor bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Omdat de masterclass onderdeel is van een experiment en gesubsidieerd wordt door EZ kunnen de masterclasses aangeboden worden tegen een zéér gereduceerd tarief.

We bieden:
1 daagse masterclass voor 200 euro
3 daagse masterclass (1 hele dag, 2 halve dagen) voor 400 euro

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, bij te veel inschrijvingen zal er geloot worden.

Klik hier voor de brochure met meer informatie over de masterclass en de aanmeldprocedure.

 
Donderdag 18 Mei 17
Fregatweg dicht /fase 4b

22 mei tot en met uiterlijk 5 juni (Pinkerstermaandag) gehele afsluiting Fregatweg ter hoogte van kruising met Meerssenhovenweg (Meerssenhoven/Maastrichterlaan is open)

Maandag 22 mei start de laatste fase van de herinrichting van de Fregatweg.
De halve baan afsluiting met inzet van een tijdelijke verkeersregelinstallatie maakt plaats voor een volledige afsluiting van de Fregatweg. De Fregatweg gaat dicht ter hoogte van Weert tot aan de Klipperweg.
De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken.

De maatregel “Fregatweg dicht, Beatrixhaven via afrit 52” wordt tussen hectometerpaal 249,3-249,4 op de A2 vanaf vrijdag 19 mei kenbaar gemaakt aan weggebruikers op de A2 richting het zuiden.

Voor fietsers blijft een tijdelijke voorziening zodat zij gebruik kunnen blijven maken van de fietspaden.


Lees meer >


Pagina 5 / 30
« < 3 4 5 6 7 > »