aaa

Nieuws

 
Vrijdag 21 Juli 17
Geactualiseerd Klimaat en Energie beleidsplan: DE KNOP OM! Gemeente Beek

Nederland staat momenteel onderaan de Europese ranglijsten met slechts 5,5% hernieuwbare energie. De Nederlandse overheid streeft naar 16% duurzame energie in 2023 en naar een CO2 -neutrale economie in 2050. De gemeenten hebben een belangrijke rol in de energieopgave en de gemeente Beek wil haar rol daadkrachtig oppakken met het nieuwe Klimaat en Energie Beleidsplan voor 2017-2023. De knop moet om!

klik hier voor het volledige artikel

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Maandag 19 Juni 17
Themabijeenkomst BLOCKCHAIN

Blockchain is het best vergelijkbaar als opvolger van het internet. Blockchain is de universele database, waar in de toekomst alle mensen, apparaten & bedrijven aan gekoppeld zullen zijn.
Dit stelt ons wereldwijd in staat om op een volledig betrouwbare en veilige manier niet alleen gegevens uit te wisselen maar ook geld, eigendom, certificaten, documentatie, accorderingen, of het onomstotelijk vastleggen van productieprocessen en kwaliteitscontroles of leveringen.


Lees meer >

 
Donderdag 15 Juni 17
Foto's SIM Bedrijventerrein Challenge 2017

Afgelopen vrijdag 9 juni vond de SIM Bedrijventerrein Challenge plaats op het terrein van Fun Valley.

Met maar liest circa 130 deelnemers was het een sportieve en vooral gezellige middag.
Wij danken iedereen voor de deelname en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!

Via deze link zijn de foto's te bekijken:

https://flic.kr/s/aHskWYhkkE 

 
Maandag 12 Juni 17
Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbeidsomstandighedenwet

Op een tweetal punten heeft de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet ook gevolgen voor de inhoud van de branche RI&E instrumenten, t.w. voor het contract met uw Arbodienst en de benoeming / positionering van de preventiemedewerker.

Houdt u er rekening mee dat branche-RI&E-instrumenten op deze twee onderdelen moeten worden aangepast aan de nieuwe wetgeving. Het goede nieuws is dat deze wijzigingen worden gezien als onderhoud en u als werkgever geen nieuwe erkenning voor het aangepaste RI&E-instrumenten hoeft aan te vragen. Uw instrument blijft met andere woorden tot de oorspronkelijke datum erkend.

De overeenkomst –ook wel basiscontract- tussen u en uw Arbodienst, moet op de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet worden aangepast.


Pagina 5 / 28
« < 3 4 5 6 7 > »