aaa

Nieuws

 
Dinsdag 7 Maart 17
Themabijeenkomst 6 maart: A2, Noorderbrugtracé en EPK keuring

Voortgang A2 project en Noorderbrugtracé

De Koning Willem-Alexandertunnel is sinds december 2016 in gebruik genomen. Omgevingsmanager van Strukton, Bart Grote, vertelde tijdens deze themabijeenkomst over de verdere voortgang  in 2017 van het A2 project en lichtte tevens het Noorderbrugtracé toe.

EPK keuring (Energie Prestatie Keuring)


Lees meer >

 
Woensdag 22 Februari 17
Informatie werkzaamheden Fregatweg

De uitvoering van de kruising Fregatweg-Meerssenhovenweg en de fietsoversteekplaats Meersenhoven-Meerssenhovenweg is gepland in week 16 2017 (medio april) en heeft een doorlooptijd van ca. 7 weken.

Tijdens de werkzaamheden kruisen Fregatweg-Meerssenhovenweg komt een moment dat dit gedeelte van de Fregatweg volledig is afgesloten voor doorgaand verkeer vanuit Meerssen naar de Beatrixhaven.


Lees meer >

 
Woensdag 22 Februari 17
Wijziging van het bestemmingsplan Hotel Management School Maastricht

De Hotel Management School Maastricht is van plan om de studentenhuisvesting op de campus in Limmel te vernieuwen en uit te breiden. De huidige huisvesting is sterk verouderd.

Daarvoor is een wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het voorstel tot wijziging ligt sinds 17 februari gedurende zes weken ter inzage aan het gemeenteloket. U kunt het tevens raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Indien u hierover vragen heeft, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de projectleider, mevrouw V. Duehring, op telefoonnummer 043-3528630.

 
Maandag 20 Februari 17
Definitieve afsluiting spoorwegovergang Limmelderweg op 8 maart 2017

De spoorwegovergang op de Limmelderweg tussen Mariënwaard en Hoekerweg gaat op 8 maart 2017 definitief dicht voor het wegverkeer.

Waarom is de afsluiting nodig?
Directe aanleiding voor de afsluiting van de spoorwegovergang op de Limmelderweg zijn de uitkomsten van een stadsbrede risicoanalyse van de spoorwegovergangen in Maastricht. In de huidige situatie wordt de spoorwegovergang Limmelderweg druk bereden door zowel weg- als spoorverkeer, waardoor de kans op aanrijdingen groot is. Door de spoorwegovergang op de Limmelderweg volledig af te sluiten voor wegverkeer - inclusief fietsers en voetgangers - vervalt dit risico en ontstaat een veiligere verkeerssituatie.

Welke alternatieven zijn er?
Inmiddels zijn er voldoende alternatieve routes beschikbaar. Zo is er met de Nieuwe Limmelderweg – die sinds de zomer 2014 open is voor verkeer - een nieuwe, logische route ontstaan tussen de autosnelwegen A2/A79 en bedrijventerrein Beatrixhaven. Sinds de aanleg van station Maastricht Noord is er ook een fietsveilige route ónder het spoor door. En er is een onderdoorgang bij de Balijeweg. Hierdoor is de gelijkvloerse kruising met het spoor bij de Limmelderweg niet meer nodig.

Praktisch
Heeft u nog opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met Hans Thewissen op telefoonnummer (043) 350 52 56 of per e-mail hans.thewissen@maastricht.nl.

 
Maandag 6 Februari 17
SIM Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Een groot aantal ondernemers hebben het nieuwe jaar feestelijk ingeluid tijdens de SIM nieuwjaarsbijeenkomst 2017 op donderdag 26 januari. Dit jaar vond deze borrel plaats op een zeer bijzondere locatie, namelijk in de productiehal van staalbedrijf: Laura Metaal, gevestigd aan de Ankerkade op de Beatrixhaven.

Speciaal voor deze gelegenheid was er hard gewerkt om deze hal om te toveren tot een prachtige feestlocatie.
Met de hulp van SIM-leden: Travel Inn (catering), Koekkelkoren dranken en Mise en Place (personeel) werd deze avond zeer succesvol. 

Proost op een succesvol en ondernemend 2017!

Klik hier voor de foto's van deze bijeenkomst.


Pagina 5 / 27
« < 3 4 5 6 7 > »