aaa

Nieuws

 
Maandag 5 Februari 18
70:20:10

De businesscase van leren via 70:20:10

Je ziet en ervaart het. In de nieuwe (kennis)economie verandert alles in een bizar hoog tempo. Hele bedrijfstakken zijn volledig getransformeerd, zoals de muziekindustrie, de (online) verkoop van boeken, de retailsector en de banken komen onder invloed van Blockchain erachteraan.


Lees meer >

 
Donderdag 1 Februari 18
GDPR
SIM: 1.2.2018: Cursus GDPR gericht op het aan directieleden geven van een inzicht in de belangrijkste privacy vereisten waaraan de eigen organisatie vanaf 25 mei 2018 aan moet voldoen in samenwerking met  The Privacy Factory
 
Woensdag 17 Januari 18
Onze bedrijventerreinen zijn opnieuw ‘geslaagd’ voor de KVO Audit!
Afgelopen december hebben de KVO hercertificeringsaudits plaatsgevonden. Deze zijn positief beoordeeld door KIWA Nederland. Dit betekent dat de 5 bedrijventerreinen in Maastricht, het terrein Gronsveld in Eijsden-Margraten én terrein Maastricht-Aachen Airport in Beek geslaagd zijn!

Het KVO-certificaat is geldig voor de komende 3 jaren (2018-2020).

In samenwerking met politie, brandweer, gemeente, ondernemers en de SIM is de afgelopen jaren hard gewerkt om de bedrijventerreinen op de drie KVO-speerpunten ‘SCHOON, HEEL en VEILIG’ naar een hoger niveau te tillen.
Daarin zijn wij absoluut geslaagd!
Lees meer >

 
Woensdag 24 Januari 18
Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine

VRACHTWAGENCHAUFFEUR MOET WEKELIJKSE RUST BUITEN VOERTUIG DOORBRENGEN.

Om te voorkomen dat vrachtwagenchauffeurs weekenden doorbrengen in hun voertuigen, deelde de ILT zondag 14 januari met minister Cora van Nieuwenhuizen flyers uit. Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine. Nu in januari wordt er alleen nog gewaarschuwd.
Lees meer >

 
Donderdag 14 December 17
Rvo en SIB informatie subsidie bij export advies en begeleiding

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet. Het kan ook het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Bent u een mkb-ondernemer en heeft u geen of weinig ervaring met zakendoen op buitenlandse markten? Wilt u gaan exporteren en bent u bereid tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten? Dan is individuele coaching iets voor u.

Middels de SIB regeling is er subsidie mogelijk in het kader van een coachingstraject. Coachingvouchers kunnen worden aangevraagd bij de Rvo, Rijksdienst voor ondernemend Nederland.
Lees meer >


Pagina 6 / 34
« < 4 5 6 7 8 > »