aaa


 
Afvalverwerking
Milou Ciechorski

L'Ortye Transport en Milieu tracht met haar milieudiensten een wezenlijke bijdrage te leveren aan een schoon milieu in onze regio. L’Ortye is sinds het oprichten van de SIM betrokken geweest, als contractpartner voor de afvaldienstverlening.

L'Ortye Transport en Milieu beschikt over een zeer uitgebreid assortiment containers, die snel te leveren zijn vanuit de bestaande voorraad. Grofweg kunnen deze type containers worden ingedeeld in drie hoofdgroepen, namelijk rolcontainers, afzetcontainers en speciale containers.


- Voor het afvoeren van onder andere restafval, papier en glas bij bedrijven leveren wij rolcontainers in alle maten vanaf 120 liter t/m 5000 liter. Natuurlijk kunnen wij ook afwijkende maten leveren of de container aanpassen aan uw specifieke wensen.

- Voor het afvoeren van grote hoeveelheden afvalstoffen op tijdelijke projecten of vast bij uw bedrijf leveren wij afzetcontainers in alle voorkomende maten van 2,5 m3 tot 50 m3. Het gaat hierbij onder andere om afvalstoffen als puin, hout, bouw- en sloopafval, groenafval, vlakglas, grond, asfalt, metaal, papier of karton, etc. Afzetcontainers kunnen wij binnen enkele uren op het werk plaatsen.

- Uiteraard staat L'Ortye ook voor u klaar als het gaat om het afvoeren van uw Gevaarlijk Afval of het reinigen van bijvoorbeeld een vetput of olie benzine afscheider, ook dan krijgt u van ons een deskundig advies.

Deelnemer worden van het afvalcollectief?
Door het afleggen van een kort persoonlijk bezoek kan L'Ortye u de voordelen van het collectieve afvalcontract van de SIM uitleggen. In dit gesprek zal tevens een afvalscan worden uitgevoerd om zodoende advies te geven over de optimalisatie van uw afvaldienstverlening.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact op met L'Ortye Transport en Milieu voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Stuur een e-mail naar: secretariaat@simmaastricht.eu
 

"Inmiddels zijn u bijna 100 bedrijven naar volle tevredenheid voorgegaan!"