24.09.26 SIM Inspiratiesessie | Digitalisering – AI | 15 november

26 September 2024

Beste SIM-lid,

Digitalisering: een term die je al vaak hebt gehoord over een ontwikkeling die nog lang niet tot stilstand is gekomen. Het digitale landschap blijft veranderen. Om je als ondernemer up-to-date te houden, werken we samen met de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Deze campus is één van de vier Brightlands innovatiecampussen in Limburg, met als specialisatie digitalisering en artificial intelligence.

Op vrijdag 15 november organiseren we een kennismiddag op de Smart Services Campus waar je een rondleiding krijgt en vervolgens wordt bijgepraat over de verschillende subsidiemogelijkheden voor digitalisering in de maakindustrie. Met aansluitend een presentatie over AI en de mogelijke toepassing daarvan in jouw organisatie.

Programma
14:00 uur Ontvangst met koffie en vlaai
14:15 uur Start rondleiding Brightlands Heerlen onder leiding van CEO Walter Pijls
14:45 uur Presentatie door CEO Walter Pijls over de Brightlands Smart Services Campus
15:15 uur Presentatie door Robert van Rietveld over Klikopmorgen (subsidieprogramma voor ondernemers uit de proces en maakindustrie)

15:30 uur Korte break

15:45 uur Presentatie door CEO Marco ter Horst van Trifork over AI en de mogelijkheden in het bedrijfsleven
16:30 uur Ruimte voor vragen
16:45 uur Tijd om te netwerken en eventueel te genieten van een drankje
17:00 uur Einde programma

Een kans voor jou om kennis te maken met het hart van de innovatie in Limburg en vooral ook een kans om jouw organisatie te versterken met nieuw opgedane kennis. Maar ook een kans om daadwerkelijk aan de slag te gaan met innovatie door samen te werken met een van de partners binnen het Brightlands ecosysteem, of met de campus zelf.

Heb je nog vragen over deze dag? Meld je dan bij Veronique Hermes.

We zien alvast uit naar jouw komst!

Praktische informatie
Je kunt je aanmelden via deze link. Ben je verhinderd? Laat ons dit weten voor 14 november 12.00 uur. Bij aankomst kun je je melden bij de receptie.

Parkeren
Op locatie zijn er maximaal 35 bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar. Wanneer de parkeerplekken vol zijn, verwijzen we je graag naar de Q-park parking tegenover ’t Loon in Heerlen. Dat ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de campus.

Met vriendelijke groet,

Edward Goessens, voorzitter SIM

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met: Brightlands Smart Services Campus